Spring til indhold

Forever FIT video siden

Annika Sjöö

”Træning, helse og kost har altid været min store interesse, og jeg er overordentlig taknemmelig over, at jeg kan arbejde med det, jeg brænder for. Det giver mig mulighed for at inspirere mennesker og hjælpe dem med at have det godt.

Samarbejdet med Forever bliver fantastisk sjovt og spændende! Som selvstændig erhvervsdrivende er jeg mit eget varemærke, og derfor er det vigtigt for mig, at det kun er gode produkter, jeg promoverer. Forever står for helse, og det passer perfekt sammen med det, jeg gør og står for!

En af mine Forever-favoritter er honningen. Jeg elsker at bage og lave mad og honning er et vidunderligt, naturligt levnedsmiddel, som passer perfekt ind i mit køkken! Andre storfavoritter er Flawless Volumizing Mascara – den er fænomenal! – og Sonya Skin Care som virkelig giver huden en frisk glød! ”

– Annika Sjöö
// Træningsinstruktør, kostrådgivere og ambassadør for Forever (KØB din FIT her)


Nick Söderblom

“ Jeg har interesseret mig for fitness og helse hele livet, og det gør mig varm om hjertet at hjælpe andre mennesker med at tage hånd om sig selv. Jeg er omhyggelig med, hvad jeg spiser, og hvad jeg bruger på min hud. Da jeg stiftede bekendtskab med Forever, føltes det med det samme som det helt rigtige! Konceptet er helt perfekt: forretningsmuligheden er generøs og gennemtænkt, i virksomheden er der en enormt positiv energi, hvor alle glæder sig over hinandens fremgange, og Forever har produkter af den højeste kvalitet.

Nogle af mine personlige favoritter blandt tilskuddene er Argi+, Ultra, Arctic Sea og selvfølgelig Forever Gel Original. Dem bruger jeg hver dag, og jeg kan lide at mærke, hvor meget godt de gør i kroppen. Huden får det, den har brug for med Aloe Nourishing Serum og Sonya Deep Moisturizing Cream. De to produkter passer perfekt til mig, da mit arbejde indebærer høj belastning på huden, eftersom jeg ofte bader, opholder mig meget i solen og rejser meget.

Da jeg har arbejdet med kost og træning i så lang tid, har jeg en stor viden og derfor en sund skepsis. Jeg vil kun bruge de bedste produkter, og jeg synes også, at det er vigtigt, at man omgiver sig med positive, motiverende mennesker. Det gør jeg nu, og jeg er stolt over at have fået muligheden for at repræsentere Forever.”

– Nick Söderblom
// Personlig træner, forelæser og ambassadør for Forever (KØB din FIT her)


Tilbud til dig

Rabat 10%

Modtag vores nyhedsbrev og få dine rabatter