Spring til indhold

Hud

Forever Bright Toothgel

Aloe vera-baseret tandpasta som rengør effektivt, samtidig med at den plejer tandkød og slimhinder og giver en frisk ånde, som varer længe! Ekstra god for følsomt tandkød. Indeholder ikke fluor.

Forever Bright Toothgel (Tandpasta) fra Forever Living Products
Forever Bright Toothgel

Aloe Lips 1 stk.

Hold smilet i form i al slags vejr! Kombinationen af Aloe vera, jojobaolie og bivoks gør dine læber bløde og glatte og beskuytter dem mod vejr og vind. Kan f.eks. også bruges på neglebånd og ved kløe fra insektstik.

Aloe Lips (læbepomade) fra Forever Living Products
Aloe Lips

Aloe Hand Soap

Hele familiens favorit! Vor Aloe vera-sæbe er så mild, at den kan bruges dagligt over hele kroppen af både børn og voksne – selv af de som har sart hud. Skummer herligt og giver din hud en ren, glat og silkeblød følelse. Diskret duft.

 

Aloe Hand Soap Fra Forever Living Products
Aloe Hand Soap Fra Forever Living Products

Aloe First

Skøn spray med Aloe vera, propolis og udvalgte urter, som køler og beroliger din hud. For eksempel efter en dag i solen, efter et insektstik eller i den tørre luft på flyrejsen. Passer også godt til hår og hovedbund.

Aloe First Fra Forever Living Products
Aloe First Fra Forever Living Products

Aloe Propolis Creme

Et af vore mest populære produkter, udmærket til tør hud over hele kroppen. Både blødgørende og fugtighedsbevarende med en rigtig cremet konsistens og herlig honningduft.

 
Aloe Propolis Creme fra Forever Living Products
Aloe Propolis Creme fra Forever Living Products

Aloe Vera Gelly

Som den naturlige plante – på tube. Tør hud, forbrændt af solen eller insektbid der klør? Aloe Vera Gelly absorberes hurtigt i huden, lindrer, plejer og bevarer fugtigheden. Anvendes på huden overalt efter behov.

Aloe Vera Gelly fra Forever Living Products
Aloe Vera Gelly fra Forever Living Products

Aloe Lotion

En lidt lettere lotion til hele kroppen – inklusive ansigtet. Indeholder blandt andet Aloe vera, jojobaolie og vitamin E. Er fugtighedsbevarende, lindrende og gør huden blød og glat. Diskret duft.

Aloe Lotion fra Forever Living Products
Aloe Lotion fra Forever Living Products

Aloe Moisturizing Lotion

Den tilfører ekstra meget fugt på grund af sit indhold af abrikoskerneolie, jojobaolie og kamilleekstrakt. Lotionen indeholder kollagen og elastin, som begge gør huden spændstig, samt plejende E-vitamin. Aloe Moisturizing Lotion har en cremet konsistens, trænger hurtigt ind i huden og gør den blød og silkeglat igen. Den er lige så god til ansigt og hænder som til hele kroppen og kan med fordel anvendes som underlagscreme. Indeholder ikke lanolin.

Aloe Moisturizing Lotion fra Forever Living Products
Aloe Moisturizing Lotion fra Forever Living Products

Aloe Heat Lotion

Træt i kroppen? Prøv Heat Lotion. Skøn massagelotion med Aloe vera, mentol og eukalyptusolie, som samtidig gør huden blød og glat. Dufter frisk af mint.

Aloe Heat Lotion fra Forever Living Products
Aloe Heat Lotion fra Forever Living Products

Aloe Ever-Shield Deodorant

Skånsom og effektiv deo som holder dig frisk længe. Fedter ikke og har en mild duft, som passer både ham og hende.

 

Aloe Ever-Shield fra Forever Living Products
Aloe Ever-Shield fra Forever Living Products

Gentleman’s Pride

Opfriskende after shave lotion med blandt andet Aloe vera, rosmarin og agurk som nænsomt beroliger og genfugter din hud – og gør den herligt blød og glat. Frisk, maskulin duft.

 

Gentleman's Pride fra Forever Living Products
Gentleman’s Pride fra Forever Living Products

Aloe MSM Gel

Duftfri, dybdevirkende massagegel med lindrende, styrkend og forfriskende egenskaber. Indeholder blandt andet MSM, Aloe vera og forskellige urter.

 

Aloe MSM Gel fra Forever Living Products
Aloe MSM Gel

Forever Aloe Scrub

Huden bliver klar, og dens cellefornyelsesproces fremmes. Med sin skånsomme peeling-funktion modvirker Aloe Scrub også udtørring og andre skader, som syntetiske rensningsprodukter kan medføre. Den kan anvendes over hele kroppen, også i ansigtet.

Forever Aloe Scrub fra Forever Living Products
Forever Aloe Scrub

Avocado Face & Body Soap

Mild fugthedsbevarende sæbe med avocadosmør som passer til alle hudtyper. Rengør både skånsomt og effektivt og har en uimodståelig forfriskende citrusduft.

Aloe Avocado Face & Body Soap
Aloe Avocado Face & Body Soap fra Forever Living Products

Hand Sanitizer

Udforsk og oplev. Lad ikke forskellige miljøer og omstændigheder hindre dig fra at opleve verden. Med Forever Hand Sanitizer har du renhed og desinfektion med dig i en lille flaske. Og undgår at tage uønskede bakterier med hjem. Forever Hand Sanitizer er udformet til både at slå bakterier og virus ihjel og dufter friskt af citrongræs og lavendel. Samtidigt tager beroligende Aloe vera og genfugtende honning hånd om din hud.

Forever Hand Sanitizer er pakket i en lille og smidig flaske som gør, at du altid kan have den ved hånden.

 

Forever Hand Sanitizer
Forever Hand Sanitizer fra Forever Living Products

Forever Sun Lips

Herlig læbepomade med duft af pebermynte og med solfaktor 30. Holder dine læber bløde i al slags vejr og giver desuden en dejlig kølende følelse. Med hudplejende Aloe vera og blødgørende jojobaolie.

Forever Sun Lips
Forever Sun Lips fra Forever Living Products

Tilbud til dig

Rabat 15%

Modtag vores nyhedsbrev og få dine rabatter