Spring til indhold
believer-kunsten-at-saelge-en-droem-how-to-sell-a-dream-kim-madsen-film-forever-living-products

Believer – Kunsten at sælge en drøm (How to sell a dream)

En film om network marketing-virksomheden Forever Living og Kim Madsen, som har tjent millioner ved at sælge aloe vera-produkter

ℹ️
Info om dokumentarfilmen

Filmtitel: Believer – How to Sell a Dream
Dansk titel: Believer – Kunsten at sælge en drøm
Premiere: 25. marts 2022
Medvirkende: Kim Madsen
Intruktør: Anders Gustafsson
Spillelængde: 1 time 29 min.
Bedømmelse: ⭐⭐⭐⭐4/5 (Karakterskala fra 1-5)

🎬

Kunsten at sælge en drøm

Anmeldelse

Anmeldelse af dokumentarfilmen Believer – How to Sell a Dream. En doku-film om Forever Living, Kim Madsen og network marketing-branchen.

Premiere i København Grand Teater

Jeg så Believer-filmen i København, da den havde dansk premiere i københavn den. 25. marts 2022. Filmen blev fremvist i Grand Teater, og ca. 80 % af de fremmødte var nogle, der på en eller anden måde er eller har været involveret i Forever Living Products, inkl. undertegnede, som som har været Forever Living-forhandler i mange år.

TV 2

Believer bliver vist på TV 2 2. juni 2022, men den bliver delt op i flere 2, og der vil være klip, som ikke blev vist i spillefilmen. TV 2 kommer til at bruge den danske titel: Believer – Kunsten at sælge en drøm.
Link til programmet finder du her.

Min bedømmelse

Filmen er om Kim Madsen og om hvordan han som Forever Living products FBO (Forever Business Owner) er blevet mange millionær. Filmen, og Kim selv viser at det at få succes ikke bare kommer af sig selv. 

Succes kræver hårdt arbejde, men med den mulighed som Forever Living stiller til rådighed, har alle muligheden for at få succes.

Filmen viser tilsidst at kun 80% af alle FBO’er tjener penge, til det skal siges at rigtig mange og måske ca. 8o% bruger Forever muligheden til at købe produkterne til en meget billigre pris og ikke for at tjene penge. Men Som Kim siger, Penge sparet er penge tjent!

Kim Madsen er en helt almindelig mand, der har formået at lave gode penge på at sælge produkter fra Forever Living products, og det kan være inspirerede for andre at se, at en som ham, har opnået økonomisk succes.

Filmen viser ikke rigtig nogen opskrift på hvad han helt konkret har gjort anderledes end mange andre ift. at få succes; jeg ved dog at det er hans utrolige arbejdsmoral og arbejdsindsats, der har været vejen frem for ham. Ligeledes har han formået at have sin hårde barndom med mobning på børnehjem som motivation; børnene grinte af ham, da han sagde, at han bliver millionær. At “prove others wrong” kan være en stærk motivationsfaktor.

Filmen har også nogle sjove scener, og har for mit vedkommende helt sikkert været interessant at se. Jeg skal klart se doku-serien, når den bliver vist på TV 2.

⭐⭐⭐⭐ Jeg giver filmen 4 ud af 5 stjerner.

Indholdsfortegnelse

Du finder Forever Livng products på de fleste Sociale medier, i form af selvstændige business owners (FBO’er)
Klik på knapperne neden for…

💳
Køb Forever Living Produkter Online

Køb produkter fra Forever Living Products online nemt✔️ trygt✔️ og med 90 dages tilfredshedsgaranti!✔️

Forever Aloe Vera Gel™

Aloe vera-drik med C-vitamin – plejer kroppen både indvendigt og udvendigt

Aloe Vera drik fra Forever Living products

Aloe Vera drik fra Forever Living products

Vores mest populære kosttilskud er blevet endnu bedre! Vores naturlige Aloe vera-drik består af den fineste indergelé fra håndhøstet Aloe vera af højeste kvalitet, høstet, når den er perfekt moden. Nu indeholder den også C-vitamin og har en endnu bedre smag – tilmed i miljøvenlig emballage.

læs mere

Forever Aloe Berry Nectar™

Aloe vera-drik med C-vitamin og smag af tranebær og æble

Aloe Vera drik fra Forever Living products

Aloe Vera drik fra Forever Living products

Lækker version af vores populære Aloe vera-drik. Ligesom originalen består Forever Aloe Berry Nectar™ af den fineste indergelé fra håndhøstet Aloe vera af højeste kvalitet, høstet, når den er perfekt moden. Nu indeholder den også C-vitamin og har en endnu bedre smag – tilmed i miljøvenlig emballage. 

læs mere

Resumé

En historie om Kim Madsen

Dokumentaren Believer – How to Sell a Dream (på dansk: Believer – Kunsten at sælge en drøm) tager udgangspunkt i danskeren Kim Madsen, som har tjent styrtende ved at sælge aloe vera-produkter og network marketing. Han har tilsyneladende opnået et liv med lykke, succes og rigdom. Men har vejen til denne succes været nem?

Network marketing

Måden, hvorpå Kim Madsen har tjent penge, kaldes network marketing, eller multi-level marketing (MLM). Der er mange holdninger til network marketing, og millioner af mennesker i hele verden er en del af det. Network marketing bliver ofte forvækslet med pyramidespil, hvor mange ikke tjener penge eller i værste fald kommer til at bruge penge på det.

En dokumentar om Forever Living og network marketing

Ingen medier har før fået lov til at se bag kulisserne i den ellers lukkede milliardindustri før nu. Believer-dokumentaren kommer helt tæt på den danske Kim Madsen fra Frederikshavn, som har haft kæmpe succes med network marketing.

I over 20 år har Kim rekrutteret mennesker til et af verdens største network marketing-selskaber, det amerikanske Forever Living Products, i daglig tale kaldet Forever Living eller blot Forever. Kim Madsen er i dag såkaldt Diamond Manager – en titel, der betyder, at han er blandt den absolutte elite af selvstændige forhandlere hos Forever.

Se historien om, hvordan nordjyske Kim har opnået sin succes fra en opvækst i fattigdom og ophold på børnehjem Hvem er manden, som bliver hyldet som en superstjerne til gigantiske events verden over?

📺
Se Believer – How to Sell a Dream

Se den her på TV2

Filmen vil kunne ses på TV 2 Play start juni 2022.

💳
Køb Forever Living Produkter Online

Køb produkter fra Forever Living Products online nemt✔️ trygt✔️ og med 90 dages tilfredshedsgaranti!✔️

Bliv en del af Forever Livng

Du kan booke en visning af Forever muligheden, hvis du vil vide mere om hvordan du evt. selv kan blive FBO eller gøre som de 80%, købe til en billigere pris som FPC (Forever prefered Customer)

Tilbud til dig

Rabat 10%

Modtag vores nyhedsbrev og få dine rabatter