Spring til indhold

Aloe vera drikke fra Forever Living products

Indholdsfortegnelse

Hvad er Aloe Vera drik?

Aloe vera drik er en klar saft, som er udvundet af frugtkødet fra aloe vera plantens blade. Aloe vera drik er kort fortalt aloe vera i flydende, koncentreret form. Det er et drikkeprodukt, der styrker og bringer balance i din mave og resten af kroppen.

Det er måske ikke nogen selvfølge, at det netop er arten Aloe Barbadensis Miller, der anvendes af Forever Living Products. Faktisk er det sådan, at ud af over 400 arter Aloe vera i verden, er det netop denne sukkulente plante – med sine buttede, grønne blade – der har været udnyttet for sine fantastiske egenskaber i tusindvis af år – allerede af de gamle grækere.
Aloe Barbadensis Miller er en subtropisk plante, der er i stand til at oplagre en masse vand. Bladene indeholder en tyktflydende gelé, der foruden vand indeholder en helt unik blanding af forskellige stoffer. Denne værdifulde Aloe vera-gelé har siden starten i 1978 dannet fundamentet for Forever Livings’ produkter.

Forever Living Products er repræsenteret i over 160 land i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Alle vores produkter bygger på stabiliseret Aloe vera, og fordi vi selv nøje kontrollerer hele produktionsprocessen, fra plante til færdigt produkt, kan vi garantere den højeste kvalitet. Den høje og jævne kvalitet har givet Forever Livings Aloe vera det prestigefyldte certifikatet IASC’s* Seal of Approval – og gjort Forever Living Products markedsleder i verden.

*The International Aloe Science Council

Aloe vera drik er altså lidt af et universalmiddel, der virker mod en lang række vidt forskellige gener. Det er ikke altid, at den slags midler smager godt, men det gør aloe vera drikken faktisk. Smagen er frisk, lidt syrlig, og duften er frisk og indbydende.

Forever Aloe Vera Gel™

Aloe vera-drik med C-vitamin – plejer kroppen både indvendigt og udvendigt

Aloe Vera drik fra Forever Living products
Aloe Vera drik fra Forever Living products

Vores mest populære kosttilskud er blevet endnu bedre! Vores naturlige Aloe vera-drik består af den fineste indergelé fra håndhøstet Aloe vera af højeste kvalitet, høstet, når den er perfekt moden. Nu indeholder den også C-vitamin og har en endnu bedre smag – tilmed i miljøvenlig emballage.

læs mere

Forever Aloe Berry Nectar™

Aloe vera-drik med C-vitamin og smag af tranebær og æble

Aloe Vera drik fra Forever Living products
Aloe Vera drik fra Forever Living products

Lækker version af vores populære Aloe vera-drik. Ligesom originalen består Forever Aloe Berry Nectar™ af den fineste indergelé fra håndhøstet Aloe vera af højeste kvalitet, høstet, når den er perfekt moden. Nu indeholder den også C-vitamin og har en endnu bedre smag – tilmed i miljøvenlig emballage. 

læs mere

ALOE VERA – FRA PLANTE, TIL PRODUKT, TIL DIG.

Aloe vera-produkter af højeste kvalitet kræver råvarer af samme kaliber. Forever Living Products starter fra bunden med frugtbare jorde, der giver god vækst og meget næring til planterne i et klima med over 2.000 solskinstimer om året. Hver plante tages som et rodskud fra en voksen plante. Efter cirka tre års vækst høstes de modne blade fra planten manuelt og transporteres videre for at blive forædlet og stabiliseret. Det er utrolig vigtigt, at processen er hurtig, så råmaterialet holder sig frisk. Kun den fineste indergelé fra Aloe vera-bladene bruges. Der dyrkes med vekselbrug for ikke at udpine jorden.

Alt hos Forever Living Products drejer sig om Aloe vera. Det afspejler sig ikke mindst i kendskabet til Aloe vera og det brede udbud af Aloe vera-produkter. Aloe vera fra Forever Living er elsket af utrolig mange mennesker og markedsføres af Forever Livings forhandlere i over 160 lande.

Forever Aloe Peaches™

Aloe vera-drik med C-vitamin C og smag af solmodne ferskner

Aloe Vera drik fra Forever Living products
Aloe Vera drik fra Forever Living products

Frugtrig version af vores populære Aloe vera-drik med smag af søde ferskner. Ligesom originalen består Forever Aloe Peaches™ af den fineste indergelé fra håndhøstet Aloe vera af højeste kvalitet. Nu indeholder den også C-vitamin og har en endnu bedre smag – tilmed i miljøvenlig emballage. 

læs mere

Aloe Vera drik – gode grunde til at drikke Aloe Vera

Aloe Vera drik
Aloe Vera drik

Kan du drikke Aloe Vera? Ja, det kan du bestemt. Og efterhånden som vi bliver mere og mere fokuseret på en sund og energifyldt hverdag, dukker Aloe Vera drik op på radaren med sin gavnlige virkning på kroppens sundhed.

Bliv her klogere på, hvad det er, og hvordan en sund drikkegel som Aloe Vera kan booste dit velvære.

ALOE VERA AF HØJESTE KVALITET.

Forever Living Products arbejder hårdt på at skabe kvalitet, så alle, der anvender Aloe vera-produkterne, bliver tilfredse – eller mere end tilfredse. Derfor har Forever Living ansvaret for hele processen – fra plante og produktion til transport og opbevaring – og kontrollerer løbende kvaliteten i egne laboratorier. Det er en garanti for, at et produkt fra Forever Living Products altid holder standarden.

Forever Living Products egen forsknings- og udviklingsafdeling udvikler løbende sortimentet for at tilpasse det til markedets ændrede behov og ønsker samt til opdaterede love og regler. Alle ingredienser og brugen af dem i Forever Livings produkter er i dag tilladt inden for EU og Skandinavien og anses for at være sikre for forbrugeren. Forever Livings Aloe vera-drik, for eksempel, produceres i henhold til meget strenge kvalitetskrav og er netop fremstillet af selve inderfileten af arten Aloe Barbadensis Miller. Den produceres altså ikke af de ydre dele af Aloe vera-plantens blad. Millioner af mennesker drikker trygt Forever Aloe Vera Gel dagligt*.

Vi kan vores kram og stoler på vores produkter. Det betyder, at Forever Living uden at tøve tilbyder en 90 dages tilfredshedsgaranti. Det giver dig mulighed for at prøve Forever Livings produkter med Aloe vera og se, om du kan lide dem. Hvis du ikke er tilfreds efter 90 dage, får du pengene retur – selv om du har brugt produktet. Lettere og tryggere kan det vel næppe blive.

Vil du gerne vide mere om Aloe vera fra Forever Living Products? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

 

*Hvis du får medicin eller følger en medicinsk behandling, bør du altid rådføre dig enten med lægen eller anden kvalificeret sundhedsekspert, før du begynder at tage kosttilskud eller påbegynder et træningsprogram.

Aloe vera-drik med C-vitamin – plejer kroppen både indvendigt og udvendigt

Vores mest populære kosttilskud er blevet endnu bedre! Vores naturlige Aloe vera-drik består af den fineste indergelé fra håndhøstet Aloe vera af højeste kvalitet, høstet, når den er perfekt moden. Nu indeholder den også C-vitamin og har en endnu bedre smag – tilmed i miljøvenlig emballage.

 

Til hvem?

Forever Aloe Vera Gel™ er velegnet til alle, der ønsker at indføre en ny vane i hverdagen. Ekstra god til dig, der gerne vil holde dig sund og rask, idet drikken indeholder C-vitamin, der blandt andet bidrager til at reducere træthed og udmattelse samt til immunsystemets normale funktion. Hvad angår Aloe vera, har den været anvendt af mennesker over hele verden siden tidernes morgen. Måske har du tidligere prøvet et hudplejeprodukt med Aloe vera og er nysgerrig omkring Aloe vera som kosttilskud? Du er i godt selskab. Forever Aloe Vera Gel™ er allerede elsket af millioner af mennesker over hele verden.

Du får:

  • 99,7 % stabiliseret indergelé fra Aloe vera af høj kvalitet
  • C-vitamin, der blandt andet bidrager til at reducere træthed og udmattelse samt til immunsystemets normale funktion
  • Et produkt uden sukker, sødemidler, farvestoffer og konserveringsmidler
  • praktisk, miljøvenlig og genanvendelig Tetra Pak-emballage
  • Solmoden Aloe vera fra frugtbare jorde
  • Bedre, både fysisk og mentalt
  • Hjælp til energistofskifte og nervesystem
  • Hjælp til blodomløb, hud og knogler

Solmoden Aloe vera fra frugtbare jorde

Man kan ikke fremstille et godt produkt af dårlige råvarer. Derfor dyrkes den Aloe vera, vi bruger, Aloe barbadensis Miller, med vekselbrug på frugtbare jorde i et klima med over 2000 solskinstimer om året. Når Aloe veraen er perfekt moden, høstes den manuelt. Vi anvender kun den fineste indergelé, der stabiliseres for derefter at blive til Forever Aloe Vera Gel™. For at garantere et sikkert produkt af højteste kvalitet, gennemgår vores Aloe vera en masse omhyggelige kontroller undervejs fra ingrediens til færdigt produkt. Vores Aloe vera er endda certificeret af International Aloe Science Council (IASC), hvilket beviser, at den er i en klasse for sig selv.

Få det bedre, både fysisk og mentalt

Forever Aloe Vera Gel™ indeholder C-vitamin, et vigtigt vitamin, der plejer kroppen både indvendigt og udvendigt. Eksempelvis bidrager C-vitamin til at beskytte cellerne mod oxidativ stress, men også til at reducere træthed og udmattelse samt til immunsystemets normale funktion. C-vitamin bidrager også til normal psykologisk funktion, altså vores hukommelse, koncentrationsevne, indlæring, ræsonnement og logik.

 

Til energistofskifte og nervesystem

C-vitamin bidrager også til nervesystemets normale funktion. Det er vigtigt, at nervesystemet fungerer, så alle kroppens forskellige dele kan kommunikere med hinanden og fungere sammen som en helhed. Kroppens energistofskifte består af to dele: det basale stofskifte (den energi, kroppen bruger under hvile) og den energi, vi forbrænder ved fysisk arbejde. Så længe vores energiindtag svarer til forbruget, og vores kropsvægt er konstant, er alt i balance. Men hvis energiindtaget bliver større eller mindre end behovet, kan energistofskiftet forstyrres, hvilket igen kan forandre kroppens sammensætning med enten underernæring eller overvægt til følge. C-vitamin bidrager til et normalt energistofskifte.

Til blodomløb, hud og knogler

Kollagen er et vigtigt protein i kroppen. Kroppen danner selv kollagen, men produktionen aftager, jo ældre vi bliver. C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende knogler, hud, tandkød og tænder samt for normalt fungerende blodkar. C-vitamin øger også kroppens optagelse af jern, hvilket igen er vigtigt for blodomløbet, idet mineralet jern både har betydning for bloddannelsen og normal ilttransport i kroppen.

Allerstørste omhu hele vejen

Til Forever Aloe Vera Gel™ anvender vi kun den fineste indergelé af Aloe vera, der gennemgår adskillige tests og analyser, så du altid kan stole på sikkerheden ved produktet. Drikken indeholder hele 99,7 % Aloe vera – ingen sukker, sødemidler, konserveringsmidler eller farvestoffer. Af hensyn til miljøet er den pakket i genanvendelig Tetra Pak-emballage, hvis materiale og form også gør, at der bruges færre ressourcer ved transport. Du kan være sikker på, at vores Aloe vera-drikke er fremstillet med allerstørste omhu, hele vejen fra plante til det færdige produkt.

Aloe vera drik – hvorfor er det så sundt?

Aloe vera drik er et koncentreret kosttilskud, der indeholder et væld af vitaminer, mineraler, aminosyrer og antioxidanter.

Du behøver bare drikke et par spiseskefulde om dagen, så har du fået dækket dit daglige behov. Du kan drikke det rent, men du kan også vælge at blande det i din smoothie eller juice, hvis du foretrækker det.

Du kan få aloe vera drik med naturlig smag eller tilsat en let frugtsmag, for eksempel æblesmag. Der er mange forskellige aloe vera drikke på markedet.

Det er derfor en god idé at kigge dig lidt for og nærstudere varedeklarationen, inden du udvælger dig en. Nogle aloe vera drikke indeholder nemlig en ret stor mængde sukker og smagsstoffer og derudover også en hel del almindelig postevand.

Finder du derimod en aloe vera drik, der er den rene vare, får du en absolut sund drik, der også er kaloriefri.

Selv om det er sundt at drikke aloe vera, skal du selvfølgelig stadig spise en sund og varieret kost.

Aloe vera drik er alene et kosttilskud og et godt alternativ til andre mere sukkerholdige drikkevarer. Bruger du aloe vera som et tilskud til din almindelige sunde kost, er det bestemt sundt at indtage drikken. Det er et ufarligt produkt, men overdreven brug kan blandt andet give diarré; følg derfor altid anvisningen på flasken.


Hvordan laver man aloe vera drikke?

Aloe vera drik er en klar saft med en frisk smag og en liflig duft. Drikken er udvundet af frugtkødet og den klare gel, der er i midten af aloe vera plantens grågrønne blade.

Når aloe vera planterne er høstet, bliver bladene vasket, og bladgelen bliver presset ud. Derefter bliver gelen mikrofiltreret og højpasteuriseret for at dræbe eventuelle mikroorganismer, og til sidst bliver det hele renset og filtreret.

Den færdige aloe vera drik kan dog stadig indeholde små stykker frugtkød.

Du kan godt lave din egen aloe vera drik, hvis du har tilstrækkeligt mange aloe vera planter derhjemme. Det er en proces, der tager en del tid og kræver temmelig mange planter, hvis du vil have aloe vera saft nok til et dagligt forbrug.

De fleste vælger derfor den noget lettere løsning og køber et færdigt produkt. Du kan heldigvis sagtens finde producenter, der laver den rene vare, hvor aloe vera drikken ikke indeholder andet end aloe vera.


 
 

Hvordan smager Aloe Vera drik, og hvordan skal det drikkes?

Aloe Vera drik er et 100 % naturligt produkt. Og det er derfor ikke givet, at det smager dejligt. Men faktisk har drikkegelen en diskret, forfriskende og let bitter smag, mens duften er fin og mild.

Du kan drikke den ren eller blande den op i en juice eller smoothie, der findes mange forskellige lækre opskrifter på nettet. Er du ikke til den naturlige smag af Aloe Vera, kan du også få den i forskellige smagsvarianter som æble eller fersken, der giver drikkegelen en sød, frugtig smag.

Drik Aloe Vera gelen på en spiseske 2-3 dagligt ca. 15 min før dit hovedmåltid. Eller bland den i en smoothie eller juice. Hold dig til anbefalingerne, da for meget Aloe Vera drik kan give bivirkninger som forøget afføring.


Aloe Vera drik og vægttab

Hvis du ligesom mange andre ønsker at smide de famøse ekstra fem kilo, er Aloe Vera drik en god hjælper. Den erstatter dog ikke sund kost og motion, men skal i stedet ses som et boost til dit vægttab. Vægttabet er altså en bonus i arbejdet med at øge din livskvalitet og få et sundt helbred.

Et vægttab i forbindelse med at drikke Aloe Vera hænger sammen med gelen unikke evne til at skabe balance. Og derfor kan Aloe Vera drik hjælpe dig på vej mod at komme ned i de bukser, som i mange år ikke har kunnet knappes. Det giver et stort boost til selvtilliden.


Hvor kan du købe Aloe Vera drik?

Hvis du har lyst til at give dit helbred en vitaminindsprøjtning med Aloe Vera drik, er der gode muligheder for at anskaffe den unikke helbredseliksir. Du kan både købe drikkegelen i Matas og på dit nærmeste apotek, ligesom drikken også står på hylderne hos de fleste af landets helsebutikker. Der er også flere muligheder for at købe Aloe Vera drikkegelen hjem fra nettet –flere online webshops forhandler den.

FAQ om aloe vera drikke

Hvad er aloe vera drik godt for?

Når du drikker aloe vera, styrker du kroppen og bringer maven i balance.

Er aloe vera drik sundt?

Aloe vera drik er et meget sundt produkt med en lang række styrkende egenskaber. Listen over de mange positive egenskaber er enormt lang, og du behøver bare drikke et par spiseskefulde om dagen, så har du fået dækket dit daglige behov.

Hvorfor drikke aloe vera?

Aloe vera er et sundt drikkeprodukt, der indeholder helt utroligt mange styrkende egenskaber. Det er nemt at indtage, og med bare et par spiseskefulde om dagen er du godt dækket ind.

Hvad gør aloe vera drik?

Aloe vera drik styrker kroppen på mange forskellige måder, blandt meget andet giver det et vitamin- og mineralboost, det bringer balance i maven og kroppen.

Hvor meget aloe vera kan jeg drikke?

Du skal bare drikke et par skefulde aloe vera drik om dagen, så er dit behov dækket. Der er ingen grund til at drikke mere end den anbefalede daglige dosis. Aloe vera drik er et ufarligt produkt, men ved overdreven brug kan du dog risikere at få diarré.

Tilbud til dig

Rabat 10%

Modtag vores nyhedsbrev og få dine rabatter