Spring til indhold

Avanceret hudpleje, fra alle aspekter

Gå til webshoppen

Vi vil alle gerne have en sund, frisk og ungdommelig glød, men alder, miljø og livets gang sætter sine spor. Og det er ikke altid let at vide, hvad netop din hud behøver, hvordan produkterne virker, eller hvordan man bruger dem.

Lad os guide dig igennem vores avancerede hudplejeserie, der arbejder for at reducere forekomsten af fine linjer og rynker, forbedre hudens glathed og give dig fornemmelsen af en strålende, fugtet hud, der både føles og opleves yngre.

Ved at kombinere det bedste fra videnskaben og naturen har Forever skabt en innovativ serie af avancerede hudplejeprodukter – infinite by Forever.

Kort og godt om infinite by Forever:

Aloevera Portal Danmark - Forever Living products
Aloevera Portal Danmark – Forever Living products

553 infinite by Forever – kit

Dette revolutionerende sæt indeholder et kosttilskud og tre hudplejeprodukter med fokus på anti-aging. Hudplejeprodukterne er velegnede til alle hudtyper og passer til både mænd og kvinder. Alle produkterne er desuden fri for parfume. Et must for dig, der ønsker at give din hud det allerbedste!

– 554 hydrating cleanser – renselotion, 118 ml
– 555 firming serum – opstrammende serum, 30 ml
– 556 collagen complex – kosttilskud, 60 tabletter
– 558 restoring crème – ansigtscreme, 48,2 g

Hudpleje med Forever Livng products
Hudpleje med Forever Livng products
554 infinite by Forever
– hydrating cleanser
Let, fugtgivende og mild renselotion, der fjerner urenheder som snavs, fedt og affaldsprodukter. Ingredienserne er omhyggeligt udvalgt med tanke på den sarte ansigtshud, men hydrating cleanser er samtidig effektiv og udtørrer ikke huden. Med Aloe vera, solsikkeolie, glycerin, arginin, æbleaminosyre og glycerinbaserede rensemidler. Indeholder hverken parfume eller sulfater.
Hudpleje med Forever Livng products
Hudpleje med Forever Livng products
555 infinite by Forever
– firming serum
Kraftfuldt anti-aging-supplement til din dag- og natcreme. Høj koncentration af aktive stoffer, der tilfører ekstra meget fugt og reducerer oplevelsen af fine linjer. Med Aloe vera, peptider, gærekstrakt, valleprotein, natriumhyaluronat og arginin. Indeholder hverken parfume eller sulfater.
Collagen Complex by Forever Living products
Collagen Complex by Forever Living products
556 infinite by Forever
– collagen complex
Vi ved alle, at skønhed ikke kun handler om ydersiden. Dette er et moderne kosttilskud med kollagen, ceramider og cantaloupmelon. Med C-vitamin, der bidrager til normal kollagendannelse og dermed fremmer hudens normale funktion, og biotin, der bidrager til at bevare normalt hår og normal hud, hjælper collagen complex dig til at fokusere på en sund hud – indefra og ud.
Infinite Restoring Creme by Forever Living products
Infinite Restoring Creme by Forever Living products
558 infinite by Forever
– restoring créme
En meget fugtgivende anti-aging-creme med over 15 hudplejende ingredienser, som Aloe vera, acai, granatæble, essentielle olier og rødbedeekstrakt. Udjævner hudfarve og tekstur. Blødgør og fugter huden, så den får en ungdommelig fornemmelse. Stryges let over huden. Indeholder hverken parfume eller sulfater.

Gå til webshoppen

Tilbud til dig

Rabat 10%

Modtag vores nyhedsbrev og få dine rabatter