Spring til indhold
dx4-forever-living-products-detox-faste-udrensnings-program

DX4™

Forever DX4 – Body Balancing System

DX4™ er et fire-dages system, der hjælper dig med at nulstille dit helbred gennem en kraftfuld kombination af kosttilskud, Åndedrætsøvelser, Mindfulness, der hjælper med mæthed, hydrering og understøtter den ideelle organfunktion.

Indholdsfortegnelse

Et 4-dages program

Forever’s DX4™ er et fire-dages program, der hjælper dig med at nulstille din fysiske, mentale og åndelige sundhed gennem syv ernæringsprodukter, mindset-praksis og guidet madindtag. 

DX4™ inkluderer alt, hvad du behøver for at hjælpe din krop med at fungere optimalt, inklusive kosttilskud, der understøtter mæthed, hydrering, energi og stofskifte. I løbet af dette let-at-følge program vil du ikke kun se og føle dig bedre, men du vil også kickstart din wellness-rejse ved at opretholde dine naturlige energiniveauer og optimere din ernæring. 

DX4™ er designet til at hjælpe dig med at blive mere bevidst om, hvordan du spiser og passe på din krop, samtidig med at det hjælper dig på vej mod bedre velvære.

Forever Therm Plus™ –12 tabletter

Dette kraftfulde kosttilskud understøtter et sundt stofskifte og energiniveauer med vitamin B og Cand-koffein, der er naturligt udvundet af grøn te, guaraner og grøn kaffe. Det har også safranpulver, et adaptogen, der fremmer følelsen af ​​lykke og tilfredshed. (Glutenfri)

Forever DuoPure™ –8 tablets

Forever DuoPure™ combines pomegranate andcholine to support healthy liver function, protect cells from oxidative stress, and cleanse your system. (Gluten free and suitable for vegans and vegitarians)

Forever Multi Fizz™ – 4 brusetabletter

Med en sprød, forfriskende smag af vandmelon er Forever Multi Fizz™ en brusetablet, der hjælper dig med at sætte gang i din hydrering ved at give vandet et kraftigt smagsboost. Det er forstærket med vitamin B, Cand E, som understøtter en række kropsfunktioner, energi og stofskifte. (Glutenfri og velegnet til veganere og vegetarer)

Forever LemonBlast™ –4 pakker

Denne bærbare pindepakke blandes med vand og giver en syrlig, let krydret citron-ingefær-cayenne-smag, der kan nydes som en varm eller kold drik. Den indeholder en unik blanding af opløselige fibre, gurkemejepulver, magnesium og botaniske ingredienser for at støtte fordøjelseskanalen og bidrage til elektrolytbalancen. (Glutenfri og velegnet til veganere og vegetarer)

Forever Sensatiable™ –32 tyggetabletter

Få stillet sulten med denne velsmagende, tyggetablet, der hjælper med at dæmpe trangen. Den kaloriefattige formel kommer i en citron-vanilje smag, der kombinerer havre og gærhydrolysat for at hjælpe dig med at føle dig mæt, længere, mellemlange triglycerider, der kan hjælpe med at reducere kropsfedt og fibre.

Forever Plant Protein™ –1 pose

Forever Plant Protein™ pakker 17 gram protein pr. portion og understøtter mæthed, muskelmasse og sunde knogler med en vegansk formel, der er mælkefri og sojafri. Dens lækre, naturlige vaniljesmag er afledt af planter, og den har en glat, ikke-grynet tekstur, i modsætning til mange plantebaserede proteiner. (Gluten- og sojafri, velegnet til veganere og vegetarer)

Forever Aloe Vera Gel®–4 330 ml kartoner

Forever Aloe Vera Gel® fremmer et sundt immunsystem, understøtter optagelsen af ​​næringsstoffer og hjælper med at opretholde naturlige energiniveauer. Tilføj det til dit daglige væskeindtag for at opnå maksimale fordele. (Gluten- og sojafri, velegnet til veganere og vegetarer)

Tilbud til dig

Rabat 10%

Modtag vores nyhedsbrev og få dine rabatter