Spring til indhold

Aloe Bio Cellulose Mask

Aloe Bio Cellulose Mask - Forever Living Products

Luksusansigtsmaske til alle hudtyper

Aloe Bio Cellulose Mask - Forever Living Products
Aloe Bio Cellulose Mask – Forever Living Products

Nu er moderne, avanceret hudpleje nemmere end nogensinde før: Sig goddag til aloe bio-cellulose mask! Her får du en effektiv engangsmaske, der er let at bruge og har anti-aging-egenskaber. Tilfører masser af fugt og giver huden en helt ny glød – på kun 20 minutter.

 

Til hvem?

 Aloe bio-cellulose mask passer til alle aldre og alle hudtyper, et godt valg for hurtigt at friske huden op, når den føles lidt mat og træt. Ekstra god til alle, der finder det besværligt med traditionelle masker, der efterfølgende skal skylles af. Masken er også helt duftfri, veganer-venlig og komposterbar.

Det seneste inden for hudpleje

Trenden med denne type masker er slået meget igennem de seneste år. Men aloe bio-cellulose mask tager innovationen et skridt videre. Denne maske er nemlig fremstillet af bio-cellulose, et organisk materiale, der kan absorbere masser af fugt, hvilket gør det til et godt transportmiddel for alle de fine hudplejeingredienser, masken indeholder. Materialet er også meget formbart. Fibrene er 1.000 gange tyndere end et hårstrå, og det bevirker, at aloe bio-cellulose mask sidder perfekt. Bio-cellulose fremstilles af bakterier, der får passende næring, hvorefter de producerer det tynde, stoflignende materiale. I dette tilfælde fodres bakterierne naturligvis med det bedste, vi har: Aloe vera.

Fantastiske ingredienser

Masken er mættet med et serum, der har et højt indhold af vores fineste Aloe era, udvalgt for sine hudplejende, blødgørende og fugtbevarende egenskaber. Indeholder også velkendte ingredienser som fugtbevarende natriumhyaluronat og beskyttende glycerin. Men også nye, spændende bekendtskaber som hudplejende hestekastanjeekstrakt, koffein og zinkgluconat samt opstrammende ekstrakt af grøn te, en antioxidant, der plejer, styrker og beskytter huden.

Så let det kan være

Aloe Bio Cellulose Mask
Aloe Bio Cellulose Mask – Forever Living Products

Med produkter, der forenkler hudplejen bliver det meget lettere at få det gjort. Har du tyve minutter til overs? Så forkæl dig selv med en afslappende pause – og giv din hud en aloe bio-cellulose mask. Den er med til at forbedre udseendet af din hud og bringer en strålende, genfugtet hud frem, der desuden opleves mere ungdommelig. Du behøver ikke engang skylle maske af bagefter, bare massér resterne af det skønne serum ind i huden. Og ved du hvad? Når du er færdig med din aloe bio-cellulose mask kan du smide den i komposten.

Flere produkter i serien

Vores målrettede hudplejeserie omfatter desuden: smoothing exfoliator, awakening eye cream, protecting day lotion, aloe activator og balancing toner. Passer også perfekt sammen med produkterne fra serien infinite by Forever™ og Sonya™ daily skincare system.

#aloeveraportaldanmark

Afspil video
Wellness arrangement

– Her kan du selv føle hvorden den er –

Da Aloe Bio Cellulose Mask er en hel ny videnskabelig celle teknologi inden for hudpleje og det lige nu kun er Forever Living products der kan tilbyde denne type ansigts maske, så koster Aloe Bio Cellulose mask lidt mere end vores andre hudpleje produkter. Men hvis du sætter det op imod  hvad du for og hvad du giver på en hudpleje klinik så er det ingen ting.

Har du lyst, så inviter 6-8 personer til et wellness arrangemet hjemme hos dig så komme jeg og fortæller lidt om hudpleje produkterne og i får mulighed for at prøve denne unikke maske og nogle af de andre hudpleje produkter.

Klik på knappen og book et arrangement.

Tilbud til dig

Rabat 15%

Modtag vores nyhedsbrev og få dine rabatter