Spring til indhold

Forever Living Targeted Skincare

Forever Living targetd Skincare

Avanceret, målrettet

hudpleje med et

kraftfuldt indhold. 

Vi stræber alle efter, at huden skal se sund og frisk ud og have en ungdommelig glød. Omstændighederne er forskellige, men noget, vi alle har tilfælles, er, at huden behøver og fortjener ingredienser, der virkelig plejer, fugter og blødgør. Ingredienser der er valgt med omhu og stor viden om deres egenskaber. Vi har alle brug for en hudplejerutine, der alene fokuserer på en sund hud.

Derfor har Forevers eksperter anvendt peptider, collagen, naturlige mineraler, planter og den seneste videnskab inden for hudpleje, der både supplerer Aloe vera og forstærker dens fugtgivende og hudplejende egenskaber. Vores seneste hudplejeprodukter forbedrer hudens glathed og struktur og giver dig fornemmelsen af en strålende, fugtet hud, der både føles og opleves yngre. Lad disse produkter supplere infinite by Forever™, Sonya™ daily skincare system eller de andre yndlingsprodukter i din daglige hudplejerutine. 

De nye produkter i vores avancerede hudplejeserie er:

protecting day lotion SPF 20

557 protecting day lotion SPF 20 

Dagcreme med solfaktor 20, der fugter, blødgør og plejer og samtidig blokerer mod solens skadelige UVA- og UVB-stråler. Indeholder bl.a. de fysiske solfiltre titandioxid og zinkoxid, men også Aloe vera, E-vitamin, vandmelonekstrakt og flere blødgørende olier. Stryges let på huden. 

559 smoothing exfoliator smoothing exfoliator

smoothing exfoliator fra Forever Living products

En effektiv og samtidig skånsom eksfoliator, der hjælper huden med at fjerne døde hudceller og give plads til nye. Med bl.a. Aloe vera, jojobaperler, bambuspulver og de kemiske eksfoliatorer bromelain og papain. Giver huden en mere jævn farve, struktur og glød, samt modvirker tilstoppede porer.

balancing toner

560 balancing toner 

Afbalancerende ansigtsvand, der plejer og stabiliserer hudens pH-balance. Virker opfriskende, beroliger huden og genopretter fugtbalancen. Med bl.a. Aloe vera, moderne betaglucan, allantoin, carragentang og ekstrakt af hvid te og agurk.  

561 awakening eye cream

awakening eye cream

Fugtgivende øjencreme med et silkeblødt resultat. Giver en ungdommelig fornemmelse til den sarte hud omkring øjnene. Indeholder bl.a. fire forskellige peptidkæder, rødbede, silkerosentræsbark, hydrolyseret collagen, Aloe vera og jojobaolie. Meget fugtgivende, blødgørende og hudplejende. Føles opstrammende. 

aloe activator

612 aloe activator 

Mildt hudplejende ansigtsvand, der sammen med Mask Powder bliver til en skøn ansigtsbehandling. Særlig velegnet til følsom hud og kan anvendes til at berolige og køle poser under øjnene. Indeholder hudplejende Aloe vera og allantoin samt antioxidanten C-vitamin. Anvendes 2-3 gange om ugen som maske eller dagligt som ansigtsvand for en skønt forfriskende og beroligende fornemmelse.  

Aloe Bio Cellulose Mask - Forever Living Products

Aloe Bio Cellulose Mask – Forever Living Products

616 bio-cellulose mask 

Luksuriøs og intensivt fugtgivende maske af biocellulose mættet med et serum, der indeholder vores fineste fugtbevarende Aloe vera og natriumhyaluronat. Desuden beriget med hudplejende koffein og zinkgluconat, opstrammende hestekastanje og ekstrakt af grøn te, der plejer huden. Engangsmasken er let at bruge og giver et boost af strålende, fugtet hud med en ungdommelig glød.  
læs mere

Afspil video
Afspil video

Tilbud til dig

Rabat 10%

Modtag vores nyhedsbrev og få dine rabatter