Spring til indhold

Aloevera den hellige plante

Indholdsfortegnelse

10 Tips – Hvad kan Aloe vera?

Aloe vera den hellige plante

Aloe vera den hellige plante

1. Aloe Vera en hellig plante

De første kendte skriftlige rapporter om den nærende juice fra aloe vera planten, går så langt tilbage som for 6.000 år siden i det gamle Egypten. Aloe vera blev betragtet som en hellig plante, hvor “blodet” holdt hemmelighederne til skønhed, sundhed og udødelighed. Både Cleopatra og Nofretete påskønnede meget denne nærende juice og brugte den som en del af deres daglige hud- og skønhedspleje. Brugen af ​​aloe vera blev betragtet som vejen til fysisk skønhed. Mange kulture fra denne tid anså Aloe vera planten som en hellig plante skænket af guderne.

Aloe vera Gel

Aloe vera Gel

2. Blødgørende, fugtgivende og beroligende

Blødgørende, fugtgivende og beroligende. Anvendes i en lang række forskellige hud- og hårplejeprodukter. Drikkes desuden som kosttilskud af millioner af mennesker verden over. Det er svært ikke at elske Forever Livings’ produkter med Aloe vera.

Aloe Bio Cellulose Mask

Aloe Bio Cellulose Mask – Forever Living Products

3. C-Vitaminer

Aloe vera indeholder blandt andet C-Vitaminer. C-vitamin er et vigtigt vitamin, der plejer kroppen både indvendigt og udvendigt. At vores Aloe vera-drikke nu indeholder C-vitamin, gør det desuden lettere for dig som FBO at sælge produkterne til dine kunder. Takket være C-vitamin må vi faktisk bruge en hel del sundhedsanprisninger. Se dem dels herunder, dels i produktinformationen for de respektive produkter, hvor vi også forklarer, hvad de betyder. Som altid, hvad angår sundhedsanprisninger: Husk bare at holde dig til måden, hvorpå de respektive anprisninger er formuleret, hvis du vælger at gøre brug af dem.

C-vitamin bidrager til:

 • Normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende blodkar.
 • Normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende knogler.
 • Normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende brusk.
 • Normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende tandkød.
 • Normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud.
 • Normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende tænder.
 • Normalt energistofskifte.
 • Nervesystemets normale funktion.
 • Normal psykologisk funktion.
 • Immunsystemets normale funktion.
 • At beskytte cellerne mod oxidativ stress.
 • At mindske træthed og udmattelse.
 • At gendanne den reducerede form af E-vitamin.
 • C-vitamin øger optagelsen af jern.
Aloevera drik juice

Aloevera drik juice fra Forever Living Products solgt og forhandlet af Aloevera Portal Danmark

4 . Solmoden Aloe vera fra frugtbare jorde

Man kan ikke fremstille et godt produkt af dårlige råvarer. Derfor dyrkes den Aloe vera, vi bruger, Aloe barbadensis Miller, med vekselbrug på frugtbare jorde i et klima med over 2000 solskinstimer om året. Når Aloe veraen er perfekt moden, høstes den manuelt. Vi anvender kun den fineste indergelé, der stabiliseres for derefter at blive til Forever Aloe Vera Gel™. For at garantere et sikkert produkt af højteste kvalitet, gennemgår vores Aloe vera en masse omhyggelige kontroller undervejs fra ingrediens til færdigt produkt. Vores Aloe vera er endda certificeret af International Aloe Science Council (IASC), hvilket beviser, at den er i en klasse for sig selv.

5. Få det bedre, både fysisk og mentalt

Forever Aloe Vera Gel™ indeholder C-vitamin, et vigtigt vitamin, der plejer kroppen både indvendigt og udvendigt. Eksempelvis bidrager C-vitamin til at beskytte cellerne mod oxidativ stress, men også til at reducere træthed og udmattelse samt til immunsystemets normale funktion. C-vitamin bidrager også til normal psykologisk funktion, altså vores hukommelse, koncentrationsevne, indlæring, ræsonnement og logik.

 

6. Til energistofskifte og nervesystem

C-vitamin bidrager også til nervesystemets normale funktion. Det er vigtigt, at nervesystemet fungerer, så alle kroppens forskellige dele kan kommunikere med hinanden og fungere sammen som en helhed. Kroppens energistofskifte består af to dele: det basale stofskifte (den energi, kroppen bruger under hvile) og den energi, vi forbrænder ved fysisk arbejde. Så længe vores energiindtag svarer til forbruget, og vores kropsvægt er konstant, er alt i balance. Men hvis energiindtaget bliver større eller mindre end behovet, kan energistofskiftet forstyrres, hvilket igen kan forandre kroppens sammensætning med enten underernæring eller overvægt til følge. C-vitamin bidrager til et normalt energistofskifte.

Aloe vera vægtkontrol

Aloe vera vægtkontrol

7. Til blodomløb, hud og knogler

Kollagen er et vigtigt protein i kroppen. Kroppen danner selv kollagen, men produktionen aftager, jo ældre vi bliver. C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende knogler, hud, tandkød og tænder samt for normalt fungerende blodkar. C-vitamin øger også kroppens optagelse af jern, hvilket igen er vigtigt for blodomløbet, idet mineralet jern både har betydning for bloddannelsen og normal ilttransport i kroppen.

Aloe vera vægtkontrol

Aloe vera vægtkontrol

8. Allerstørste omhu hele vejen

Til Forever Aloe Vera Gel™ anvender vi kun den fineste indergelé af Aloe vera, der gennemgår adskillige tests og analyser, så du altid kan stole på sikkerheden ved produktet. Drikken indeholder hele 99,7 % Aloe vera – ingen sukker, sødemidler, konserveringsmidler eller farvestoffer. Af hensyn til miljøet er den pakket i genanvendelig Tetra Pak-emballage, hvis materiale og form også gør, at der bruges færre ressourcer ved transport. Du kan være sikker på, at vores Aloe vera-drikke er fremstillet med allerstørste omhu, hele vejen fra plante til det færdige produkt.

9. Certificeret Aloe vera

Som Forever living products skriver her på deren hjemme side, er den Aloevera der bruges i produkterne certificeret af IASC. For at sikre Aloe vera plantens egenskaber kommer helt ud til forbrugere og kvalitet af Aloeveraen er 100% i orden, er der oprettet en verdensomspændende organisation der certificerer Aloe vera der kommer fra prodcenter af Aloe vera. Du kan læse mere her hvis du vil vide mere om certificeringen.
http://www.iasc.org/Consumers/AloeVeraFAQ.aspx

På denne side findes der også links til http://allaboutaloe.org/ som har nogle fantastiske videnskabelige artikler. Dem finder du her
http://allaboutaloe.org/aloe-vera-press-room.php

IASC

IASC-Seal-300 – Aloe vera

10 . Hverdagens helt

Tør hud, solskoldning eller kløende insektstik? Aloe Vera Gelly planten på tube, virker beroligende, plejende og fugtbevarende. Anvendes på hud, der har behov for det.

Aloe vera verdagens helt

Aloe vera verdagens helt

Kilde: Foreverliving og IASC.

Tilbud til dig

Rabat 10%

Modtag vores nyhedsbrev og få dine rabatter