Spring til indhold

Forever Marine Collagen

Forever Marine CollagenMarine kollagen

  • 3000 mg kollagen pr. dosis
  • Q10 
  • Vitamin A
  • Vitamin C
  • Zink
  • Biotin
 
Ingrediensliste

Hydrolyseret fiskekollagen [vand, hydrolyseret fiskekollagen (21,4 %)], frugtsaftkoncentrat (19,6 %) [æble (Malus domestica), acerola (Malpighia glabra)], sødemidler (erytriol, steviolglykosider), surhedsregulerende middel (citronsyre), C-vitamin (natriumascorbat), ), fortykningsmiddel (pektin, akaciagummi), L-isoleucin, A-vitamin (betacaroten), gulerodssaftkoncentrat (Daucus carota L.), gojibærekstrakt (Lycium barbarum L.), aroma (muskatdrue, avocado), ekstrakt af grøn te (Camellia sinensis L.), zink (zinkgluconat), emulgeringsmiddel (lecitin), coenzym Q10, konserveringsmiddel (kaliumsorbat), ekstrakt fra sort peber (Piper nigrum), biotin (D-biotin).

Aloevera Portal Danmark - Forever Living products

Indholdsfortegnelse

Forever Marine Collagen er Hudpleje indefra

For at bevare hudens glød og spændstighed er det vigtigt at tænke over, hvad man bruger af afrensende og fugtgivende produkter. Men for at opnå de absolut bedste resultater, skal huden også plejes indefra. 

Derfor har vi taget udgangspunkt i de seneste forskningsresultater og den nyeste teknologi for at kunne give dig et kosttilskud, der ikke alene tilfører kollagen til kroppen, men som samtidig fremmer processen for at maksimere resultatet. 

Forever Marine Collagen er et eksklusivt produkt, der booster kroppen med kollagen, vitaminer og mineraler med fuld fokus på hudens naturlige skønhed.

Til hvem?

Huden afslører, hvordan du har det. Det indvendige afspejles udvendigt. Forever Marine Collagen er velegnet til både kvinder og mænd, der gerne vil pleje huden indefra for at få deres friskeste jeg frem. Fremstillet til alle, der ønsker at forkæle huden lidt ekstra.

Hvad er kollagen?

Kollagen er et protein, der findes naturligt i kroppen. Huden består eksempelvis af 70 % kollagen, og det findes også i negle og hår. Man skelner mellem bovinekollagen fra kvæg og marinekollagen fra fisk. Da peptidmolekylerne i marinekollagen er mindre, er de lidt lettere for kroppen at optage.

Kollagenet i Forever Marine Collagen udvindes fra vildtfangede fisk fra Nordatlanten. Fiskeriet reguleres med strenge kvalitetskontroller og følger internationale regler om ansvarligt fiskeri for at sikre bæredygtige fiskebestande.

Maksimér effekten

Når din egen krop producerer kollagen, kombinerer den aminosyrer og næringsstoffer fra proteinrige fødevarer som kylling, bønner, æg og fisk. Selve processen kræver desuden vitaminer og mineraler, eksempelvis C-vitamin og zink, som du får via citrusfrugter og grøntsager. Du kan altså hjælpe kroppens kollagenproduktion godt på vej med den rette kost.

Forever Marine Collagen indeholder både C-vitamin, der bidrager til normal kollagendannelse, og zink, der bidrager til at vedligeholde normale negle. Indeholder også A-vitamin, der bidrager til at vedligeholde normal hud, biotin, der bidrager til at vedligeholde normal hud og normalt hår, samt coenzym Q10.

Forever Marine Collagen
Forever Marine Collagen

Botaniske ingredienser

Forever Marine Collagen indeholder, foruden kollagen, en lang række botaniske ingredienser,  som acerola, grøn te, gojibær og ekstrakt af sort peber, piperin. Tilsammen giver disse ingredienser Forever Marine Collagen en frisk, syrlig bærsmag.

Smarte portionspakninger

Intet pulver, ingen pletter, ingen klumper. Med Forever Marine Collagen får du et færdigblandet kosttilskud i smarte portionspakninger, lige til at tage med, uanset hvor du skal hen. Og bemærk: helt uden fiskesmag. I stedet giver vores friske ingredienser en syrlig bærsmag.

Instructions

Drik én portion om dagen. Vi anbefaler, at du tager Forever Marine Collagen i mindst 1-3 måneder. Behøver ikke opbevares i køleskab. 

Tip!

Det er nemt at glemme. Gør Forever Marine Collagen til en del af din morgenrutine, så du husker at tage den hver dag. Du kan tage kollagen når som helst på dagen, men den bedste effekt opnås ved at tage den på tom mave. Og den er absolut bedst at drikke kold, så den kan med fordel opbevares i køleskabet. Et køligt shot Forever Marine Collagen før morgenmaden er vores tip til en god start på dagen. Måske sammen med din daglige Forever Aloe Vera Gel!

Dette produkt er et kosttilskud. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud kan ikke erstatte en varieret kost og en sund livsstil. Opbevares udenfor børns rækkevidde. 

Klik på knapperne herunder for at læse mere om vores high end hudpleje produkter

 by Claus
The best Marine Collagen

Det her produkt er det absolut bedste Marine kollagen og hvor for?
De giver 90 dages fuld tilfredsheds garanti, dvs. du kan teste det i 3 måneder og hvis ikke du bryder dig om resultatet er det gratis og kan du lide resultatet jamen så er alt jo fantastisk.

"Det gør man kun hvis det virker" og så sparer du 30% ved et ikke bindende abonnement.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Aloevera Portal Danmark
Average rating:  
 1 reviews
 by Claus
The best Marine Collagen

Det her produkt er det absolut bedste Marine kollagen og hvor for?
De giver 90 dages fuld tilfredsheds garanti, dvs. du kan teste det i 3 måneder og hvis ikke du bryder dig om resultatet er det gratis og kan du lide resultatet jamen så er alt jo fantastisk.

"Det gør man kun hvis det virker" og så sparer du 30% ved et ikke bindende abonnement.

Forever Living Marine Collagen - Prøv det i 90 dage - Spar 30%

Tilbud til dig

Rabat 10%

Modtag vores nyhedsbrev og få dine rabatter