Er du C9, F15’er?

Bloggen her er for alle der er igang med Forever Living FIT programmet eller der overvejer at tage skridtet i en sund retning!

Her kan du stille spørgsmål om og brugen af FIT produkterne, komme med input, lækre opskrifter, trænings metoder eller andet der kan gavne et FIT forløb.


FIT programmet består af

Har du endnu ikke købt din FIT pakke så køb den på webshoppen, det er ikke for sent endnu!

Bloggen finder her på online-aloevera.dk som er webshoppen + blog

Aloevera

10 Tips – Hvad kan Aloe vera?

 

1. Aloe Vera en hellig plante

Aloe vera den hellige plante
Aloe vera den hellige plante

De første kendte skriftlige rapporter om den nærende juice fra aloe vera planten, går så langt tilbage som for 6.000 år siden i det gamle Egypten. Aloe vera blev betragtet som en hellig plante, hvor “blodet” holdt hemmelighederne til skønhed, sundhed og udødelighed. Både Cleopatra og Nofretete påskønnede meget denne nærende juice og brugte den som en del af deres daglige hud- og skønhedspleje. Brugen af ​​aloe vera blev betragtet som vejen til fysisk skønhed. Mange kulture fra denne tid anså Aloe vera planten som en hellig plante skænket af guderne.

2. Blødgørende, fugtgivende og beroligende

Blødgørende, fugtgivende og beroligende. Anvendes i en lang række forskellige hud- og hårplejeprodukter. Drikkes desuden som kosttilskud af millioner af mennesker verden over. Det er svært ikke at elske Forever Livings’ produkter med Aloe vera.

3. C-Vitaminer

Aloe vera indeholder blandt andet C-Vitaminer. C-vitamin er et vigtigt vitamin, der plejer kroppen både indvendigt og udvendigt. At vores Aloe vera-drikke nu indeholder C-vitamin, gør det desuden lettere for dig som FBO at sælge produkterne til dine kunder. Takket være C-vitamin må vi faktisk bruge en hel del sundhedsanprisninger. Se dem dels herunder, dels i produktinformationen for de respektive produkter, hvor vi også forklarer, hvad de betyder. Som altid, hvad angår sundhedsanprisninger: Husk bare at holde dig til måden, hvorpå de respektive anprisninger er formuleret, hvis du vælger at gøre brug af dem.

C-vitamin bidrager til:

 • Normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende blodkar.
 • Normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende knogler.
 • Normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende brusk.
 • Normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende tandkød.
 • Normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud.
 • Normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende tænder.
 • Normalt energistofskifte.
 • Nervesystemets normale funktion.
 • Normal psykologisk funktion.
 • Immunsystemets normale funktion.
 • At beskytte cellerne mod oxidativ stress.
 • At mindske træthed og udmattelse.
 • At gendanne den reducerede form af E-vitamin.
 • C-vitamin øger optagelsen af jern.

4 . Solmoden Aloe vera fra frugtbare jorde

Man kan ikke fremstille et godt produkt af dårlige råvarer. Derfor dyrkes den Aloe vera, vi bruger, Aloe barbadensis Miller, med vekselbrug på frugtbare jorde i et klima med over 2000 solskinstimer om året. Når Aloe veraen er perfekt moden, høstes den manuelt. Vi anvender kun den fineste indergelé, der stabiliseres for derefter at blive til Forever Aloe Vera Gel™. For at garantere et sikkert produkt af højteste kvalitet, gennemgår vores Aloe vera en masse omhyggelige kontroller undervejs fra ingrediens til færdigt produkt. Vores Aloe vera er endda certificeret af International Aloe Science Council (IASC), hvilket beviser, at den er i en klasse for sig selv.

5. Få det bedre, både fysisk og mentalt

Forever Aloe Vera Gel™ indeholder C-vitamin, et vigtigt vitamin, der plejer kroppen både indvendigt og udvendigt. Eksempelvis bidrager C-vitamin til at beskytte cellerne mod oxidativ stress, men også til at reducere træthed og udmattelse samt til immunsystemets normale funktion. C-vitamin bidrager også til normal psykologisk funktion, altså vores hukommelse, koncentrationsevne, indlæring, ræsonnement og logik.

6. Til energistofskifte og nervesystem

C-vitamin bidrager også til nervesystemets normale funktion. Det er vigtigt, at nervesystemet fungerer, så alle kroppens forskellige dele kan kommunikere med hinanden og fungere sammen som en helhed. Kroppens energistofskifte består af to dele: det basale stofskifte (den energi, kroppen bruger under hvile) og den energi, vi forbrænder ved fysisk arbejde. Så længe vores energiindtag svarer til forbruget, og vores kropsvægt er konstant, er alt i balance. Men hvis energiindtaget bliver større eller mindre end behovet, kan energistofskiftet forstyrres, hvilket igen kan forandre kroppens sammensætning med enten underernæring eller overvægt til følge. C-vitamin bidrager til et normalt energistofskifte.

7. Til blodomløb, hud og knogler

Kollagen er et vigtigt protein i kroppen. Kroppen danner selv kollagen, men produktionen aftager, jo ældre vi bliver. C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende knogler, hud, tandkød og tænder samt for normalt fungerende blodkar. C-vitamin øger også kroppens optagelse af jern, hvilket igen er vigtigt for blodomløbet, idet mineralet jern både har betydning for bloddannelsen og normal ilttransport i kroppen.

8. Allerstørste omhu hele vejen

Til Forever Aloe Vera Gel™ anvender vi kun den fineste indergelé af Aloe vera, der gennemgår adskillige tests og analyser, så du altid kan stole på sikkerheden ved produktet. Drikken indeholder hele 99,7 % Aloe vera – ingen sukker, sødemidler, konserveringsmidler eller farvestoffer. Af hensyn til miljøet er den pakket i genanvendelig Tetra Pak-emballage, hvis materiale og form også gør, at der bruges færre ressourcer ved transport. Du kan være sikker på, at vores Aloe vera-drikke er fremstillet med allerstørste omhu, hele vejen fra plante til det færdige produkt.

9. Certificeret Aloe vera

Som Forever living products skriver her på deren hjemme side, er den Aloevera der bruges i produkterne certificeret af IASC. For at sikre Aloe vera plantens egenskaber kommer helt ud til forbrugere og kvalitet af Aloeveraen er 100% i orden, er der oprettet en verdensomspændende organisation der certificerer Aloe vera der kommer fra prodcenter af Aloe vera. Du kan læse mere her hvis du vil vide mere om certificeringen.
http://www.iasc.org/Consumers/AloeVeraFAQ.aspx

På denne side findes der også links til http://allaboutaloe.org/ som har nogle fantastiske videnskabelige artikler. Dem finder du her
http://allaboutaloe.org/aloe-vera-press-room.php

10 . Hverdagens helt

Tør hud, solskoldning eller kløende insektstik? Aloe Vera Gelly planten på tube, virker beroligende, plejende og fugtbevarende. Anvendes på hud, der har behov for det.

 

Kilde: Foreverliving og IASC.

Tak for hjælpen

Jeg vil gerne give dig en gave som tak for at du var en af dem der likede, kommenterede eller interagerede på anden måde med mit opslag på Facebook.
Jeg har en masse gottiebags og jeg gerne vil give dig en af dem.

Du kan få din gave her hos mig i Hvidovre eller jeg kan sende den med på din næste ordre, det er op til dig.

Så længe jeg har nogle goodiebags kan i få en når der ikke er flere må i nøjes ordet, Tak!

Jeg er ved at udtænke et medlemskoncept, hvad kunne det indeholde?
Smid mig en Kommentar på FB siden Aloevera Portal Danmark

#aloeveraportaldanmark #aloevera #argidanmark

Jeg har brug for din Hjælp!

Kære familie, venner, FB-venner og andre hjælpsomme.
Jeg har brug for jeres hjælp! <3

Jeg har mistet mit fuldtidsjob, men har det fint med det, jeg vil nu have 100% fokus på mit eget firma, og i den forbindelse vil jeg gerne høre om ikke i vil bakke op om dette?

Ved godt i alle har en travl hverdag og er trætte når i kommer hjem fra job, sådan havde jeg det jo også selv. Men hvis bare i vil dele mine opslag, skrive en kommentar på dem, måske bare en lille emoji eller noget, og “synes godt” om min her, så ville jeg være ovenud lykkelig.

Jeg vil selvfølgelig ønske og håber på, i vil gøre lidt mere end det og her vil jeg prøve at skrive lidt om hvad det helt præcist er jeg går og laver og hvad mit firma kan tilbyde. Jeg håber inderligt i vil læse videre og i vil gøre bare lidt der kan hjælpe mig på vej.
<3 Jeg har virkelig brug for al den hjælp jeg kan få! <3

Mit firma – Aloevera Portal Danmark.
Som i nok ved eller mange af jer ved, har jeg en webshop med produkter fra Forever Living products. Det er produkter inden for helse, sundhed, hudpleje, kropspleje, vægtab, muskelopbygning, essentielle olier m.m.

jeg vil gøre det til min levevej og jeg ved det kan lade sig gøre, jeg har bare brug for din hjælp!

 • Julegave-indkøb, gør det fra min webshop 
 • Produktdemo, inviter nogle venner, kolleger, familie til en produktdemo og jeg kommer og fortæller om nogle af de produkter jeg har og i kan prøve dem på jer selv.
 • wellness arrangementer, samme som produktdemo, bare med en wellness ind over, som hudpleje behandling, hånd scrub, skulder/nakke massage m.m.
 • Henvis andre til min webshop
 • Del mine opslag på det sociale medier
 • Lånekurv, lån produkter med hjem og prøv dem i ro og mag.

Produkterne

Jeg har nogle ar verdens bedste hudpleje produkter flere der har vundet eller er nomineret til diverse beauty awards. og her i november får jeg en bio-cellulose ansigtsmaske som er næste step inden for ansigtsmasker.
Den er så avanceret og så dyr at udvikle at det indtil videre kun er Forever Living der har et produkt som dette, mere om dette stay tuned.

Aloevera drikkene er dem med mest aktiv Alovera i og Forever Living har patenteret måden du behandlet på så aloeveraen bevarer sin egenskaber og friskhed.

Det kunne blive en meget lang skriv, men spørg mig om et katalog eller kig rundt på min webshop eller bare spørg mig om hvilke produkter jeg har.
I er jo altid velkommen til at ringe eller skrive til mig.

Forever Business muligheden

Alle har en mulighed for at leve af Forever muligheden eller have en ekstra indkomst.
Så jeg har brug for at øve mig!

For at mit eget firma kan blive stort nok til at jeg kan leve af det, har jeg brug for at præsentere Forever Muligheden til så mange så muligt og hvis jeg skal gøre det ordentligt har jeg brug for at øve mig og det er her du kan hjælpe mig, enten fordi er vild med idéen og selv gerne vil med på Forever eventyret eller fordi du bare er det kærligste hjælpsomme menneske du er og så må du rigtig gerne hjælpe mig med bare at sidde og lytte til at jeg præsenterer Forever muligheden for dig. så jeg kan få øvelse og blive helt skarp til når jeg skal fortælle den til andre. og jeg vil rigtig gerne høre din feedback til det jeg fortæller.

Jeg håber inderligt du vil hjælpe mig så kan få mit firma igang, nok til at jeg kan leve af det og ikke skal tilbage til rotteræset og 8-16 hverdagen.

Mange forventningsfulde hilsener 
Claus

Nyhedsbrev Marts 2016

Gå til shoppen – Aloevera Portal Danmark

Kom i gang med Forever

Nicoline Artursson er ikke kun vores smukke skønhedsambassadør med en fortid som blandt andet Frøken Sverige, hun er også meget interesseret i træning og helse.

Hvordan træner du nu, Nicoline?

Nu når foråret og sommeren titter frem, så elsker jeg at løbe og gå lange ture i Djurgården i Stockholm. Det kombinerer jeg med styrke og motion i motionscenteret fem gange om ugen.
Har du nogle tips til at komme i gang?

Det første skridt er helt enkelt at komme i træningstøjet og måske tage af sted til motionscenteret, eller hvad man nu har tænkt sig at træne. Når du har gentaget det flere gange, lærer hjernen at fuldføre det positive mønster. Lyt til musik, som giver dig energi. At træne skal få dig til at få det godt og give en følelse af at være stærk og frisk.
Hvordan holder du motivationen oppe, når det føles tungt?

Når jeg træner, stræber jeg altid efter den der specielle følelse af at føle mig »uovervindelig«. Jeg forsøger altid at finde den positive følelse, jeg almindeligvis får indeni, når jeg træner for at få mig selv i gang og blive opmuntret.
Du var med i det svenske løb TjurRuset i efteråret, hvordan forberedte du dig til det?

Først og fremmest ved at tage hånd om min krop indefra og spise en sund og næringsrig kost. Det er vigtigt ikke at køre for hårdt på, men at også sørge for at lade kroppen hvile. Restitution er alfa og omega. Når man gør det, skal man sørge for at nyde det. Vores krop er vores maskine, som skal sørge for, at vi kan bevæge os rundt i mange år.

Når du har kørt et hårdt træningspas, er det naturligt, at musklerne føles lidt radbrækkede.
Det er ikke farligt, tværtimod kan du se det som en kvittering på, at kroppen er i gang med at restituere, og at musklerne reparerer sig selv.

 

Sådan lindrer du

1. Hold dig i gang. Ved at være i bevægelse, så løser du op i kroppen, og holder blodcirkulationen i gang. Gå en tur eller tag et let træningspas.
2. Massage. Øger også blodcirkulationen og kan føles skønt.
3.Smør ind. Aloe MSM Gel beroliger og giver en skøn følelse. Supplér med Aloe Heat Lotion, et varmende kærtegn til trætte muskler.

 

Månedens tilbud: Træningsbånd og workout med Nicoline
Køber du Aloe MSM Gel i løbet af april måned, får du et træningsbånd.
Tilbuddet gælder så længe lageret rækker, dog længst t.o.m 30/4.
Se også vores film med effektive øvelser, som vores ambassadør
Nicoline Artursson har lavet specielt til dig. Se filmen her

Køb her

 


 

Aloe Heat Lotion er Aloe MSM Gels bedste ven. Sammen styrker de hinanden og giver ømme muskler og en skøn og dyb lindring. Begynd med at massere Aloe MSM Gel ind i huden, og afslut med Aloe Heat Lotion.
Forevers sommerkit
En toilettaske fyldt med lækre produkter. Mis ikke vores sommerkit – den solgule toilettaske i en cool retrostil med Aloe Vera Gelly, Aloe Sunscreen og Forever Sun Lips. Selve toilettasken giver vi, du betaler kun for det herlige indhold. En rigtig sommersucces!Selvfølgelig vil jeg have et sommerkit

 

 


 

Træn og præstér på jobbet

Hvis du træner og er fysisk aktiv, bliver du også mere effektiv og klogere på jobbet. Du bliver friskere i både krop og hoved.

At træning er godt for kroppen ved vi, men vidste du, at den også kan forbedre din præstation på jobbet? Du får bedre søvn, mere energi og en højere stresstærskel. Du får også en bedre indlæringsevne og tænker hurtigere – du bliver helt enkelt lidt klogere.

Vov at optimere

Planlæg hvornår du skal træne og gennemfør det. Det bliver nemmere og nemmere for hver gang. Vær ikke bange for at træde udenfor din komfortzone. Hvis du tør give den maksimalt gas under træningen, så vil du også have nemmere ved at gøre det i dit arbejde. Og det er dér, udenfor de trygge, indgroede grænser, at alting sker, og du udvikles til helt nye niveauer. Så ingen undskyldninger, hav det rette mindset. Træn på den måde, og arbejd på den måde.

Træning vs. arbejde

1. Har du tydelige mål? Tydelige mål med delmål langs vejen gør arbejdet, såvel som træningen både sjovere og mere effektivt.

2. Tør du teste nyt? Hvis du gør det samme, som du altid har gjort, så får du det resultat, som du altid har fået. Hvis du prøver nye veje, kan du komme til helt andre steder.

3. Giver du den fuld gas en kort periode for derefter at få skader og gå tilbage til sofaen igen? Træningen, såvel som jobbet, skal være langsigtet. Opsæt langsigtede og holdbare mål, og begynd i en takt, som føles udfordrende men realistisk, og øg lidt efter lidt.

At skifte karriere kan være et lykkeligt skridt udenfor komfortzonen.

Læs mere om mulighederne med Forever.Nyhedsbrev Februar 2016

Gå til shoppen – Aloevera Portal Danmark

Februar – tid til at nyde

Februar er en midt-imellem-måned, det er længe siden, det var jul og fest, og der er langt tid til sommer, lys og varme. Med andre ord, et perfekt tidspunkt til at unde sig lidt ekstra. 

Det er nået at blive hverdag igen efter alle weekenderne og festerne i forbindelse med jul og nytår. Det er stadigvæk mørkt og koldt ude, og det føles som om, der er lang tid til sommeren. Så gælder det om at forkæle sig selv. At gøre det lidt luksuriøst og nyde nuet. At tage sig lidt mig-tid helt enkelt. En måde at tage lidt ekstra hånd om sig selv på kan være at fokusere lidt ekstra på ansigtet. Med Sonya Skin Care Collection får du en komplet hudpleje og en fuldendt kærlighedserklæring til din hud.

Din Sonya-tid
Begynd med at rengøre din hud med Sonya Aloe Purifying Cleanser, en mild rengøringslotion, som vasker uden at udtørre. Tag lidt rengøringslotion på fingerspidserne og massér ansigt og hals. Tør af med en bomuldsrondel og skyl derefter nøje med lunkent vand.

Så er det tid til ansigtsvand. Sonya Aloe Refreshing Toner er poresammentrækkende, mildt genfugtende, og indeholder jojoba, hvid te og agurkekstrakt. Fugt en bomuldsrondel med ansigtsvand og fugt ansigt og hals. Lad det tørre et par minutter inden du applicerer Aloe Nourishing Serum.

Det styrkende og sammentrækkende serum giver din hud ny blødhed og glød. Tryk ca. tre pumpedoser serum ud på fingerspidserne og massér det forsigtigt på ansigt, hals og eventuelle andre tørre partier.

Afslut med Sonya Aloe Balancing Cream. Cremen indeholder Aloe vera, som hjælper din hud med at opretholde den rigtige fugtighedsbalance og forblive fast og smidig. Brug skeen i æsken til at smøre lidt creme på pladen, som sidder i låget. Tag creme fra pladen med fingerspidserne og massér ansigt og hals.

Et par gange om ugen supplerer du med Sonya Deep Cleansing Exfoliator for at få en ekstra dybderengøring. Fugt ansigtet med vand og massér lidt exfoliator på det i et par minutter, undgå at massere på området rundt om øjnene. Skyl nøje med lunkent vand og tør med håndklæde.

7 luksuriøse favoritter
At unde sig lidt ekstra i hverdagen kan være så mange forskellige ting, det afhænger jo af, hvad du kan lide og synes er lidt ekstra festligt. Det behøver ikke være noget mærkværdigt, en dejlig gåtur i vinterlandskabet eller en hyggelig biograftur kan give værdifuld afkobling i en hektisk hverdag. Her giver vi dig nogle tips til luksuriøse stunder, som du kan forkæle dig selv med, når du har brug for en pick-me-up.

Herlig brunch Dæk op med lækre smoothies (gerne med Forever Ultra og frosne bær), friskpresset juice, amerikanske pandekager med Forever honning, nybagt brød (fra butikken – husk, det skal være afkoblende) med lækkert pålæg. Nyd!

Get-away Smut afsted på en romantisk weekend med kæresten eller måske en afkoblende tur på egen hånd. Langt væk eller tæt på, det bestemmer du selv.

Varmt bad Tænd nogle levende lys, hæld lidt badesalt i vandet, måske nogle dråber Forever Essential Oils, og sørg for at have en masse store bløde håndklæder. Synk ned i det velduftende vand og drøm dig væk.

Hånd- og fodspa Fine hænder og fødder kan redde selv den kedeligste dag. Tag dig tid til det og hop ikke over nogle trin, Blød op i varmt vand, fil den hårde hud og smør ind. Vær omhyggelig med neglebåndene (brug lidt olie eller Aloe Lips), fil neglene og mal dem med neglelak.

Musikgåtur Sæt din favoritliste på, hop i vinterstøvlerne og gå en rigtig lang tur. Både opfriskende og en mulighed for at gennemgå ugen for dig selv, måske kommer du på helt nye løsninger på udfordringer, som tidligere så håbløse ud.

Bio frem med popcornene og slap af i mørket med en hyggelig film. Komedie, romantik eller gyser – hvad har du lyst til?

Læsehygge Luk alt andet ude, kryb ned i ynglingsstolen med et tæppe viklet om benene og en rygende varm kop kaffe og lad dig selv forsvinde ind i en anden verden.

 

 

 

Månedens tilbud: Beauty Magazine
Vi vil vel alle gerne look better & feel better. Med Forevers Beauty Magazine får du en masse tips og inspiration til, hvordan du kan skabe de bedste forudsætninger for lige præcis dig. Køber du Sonya Skin Care Collection i løbet af februar, får du et Beauty Magazine.

Tilbuddet gælder så længe lageret rækker, dog længst t.o.m 29/2.

 

Køb her

 


 

Ny Valentins-kampagne på vej

Forever Us
Den 14. februar er dagen, hvor verden i særlig grad hylder venskab og kærlighed. Hos Forever fejrer vi dagen med en Instagram-konkurrence – Forever Us. Her lader vi deltagerne vise deres påskønnelse af en vigtig person ved at poste en dedikation eller et kærlighedsbrev på deres Instagram-konto med hashtag #foreverscandilove.

Læs mere om konkurrencen, vilkår og regler her.

 


 

Find drømmejobbet

Går du til jobbet med en lykkefølelse i maven med indsigt om, at dette er, hvad du er født til at lave. Eller nøjes du med et okay-job, som i det mindste betaler kost og logi? Følg vores guide og begynd rejsen mod dit drømmejob. 

De fleste af os bruger størstedelen af vores vågne tid på jobbet. Vi omgås mere med vores kollegaer end med vores egen familie. Alligevel arbejder 80% af os ikke med det, vi bedst kan lide at lave. Mange synes, at jobbet er okay, men ikke mere end det. Andre kan overhovedet ikke lide deres job, men synes i stedet for, at det er kedeligt og meningsløst. Men hvad adskiller så dem, som virkelig søger efter drømmejobbet og ikke lader sig nøje med mindre, fra de øvrige 80%, som knokler på i den gamle trædemølle? Hvad har disse revolutionerende personer til fælles?

Bryd vanen
Mange af os bevæger os formålsløst fremad. Vi gør, som vi altid gjort, af tryghed eller fordi vi ikke engang tænker på, at det skulle kunne gøres på en anden måde. Men at gøre mere af det samme vil bare give det samme resultat. Så velkom forandring, gå dine egne veje. Så begynder der at ske ting og sager.

To ting får mennesker til at stoppe med at forsøge:

 •  At man siger til sig selv, at man ikke kan
 •  At andre fortæller en, at man ikke kan

Men hindringerne sidder ofte i vores eget hoved. Når nogen gør det “umulige” og viser, at det er muligt, så er der flere, der vil følge.

1. Bliv ekspert på dig selv
Hvis du ikke ved, hvad du søger, så finder du det aldrig. Ingen gør det for dig, du må selv finde ud af det. Vi lærer nye ting om os selv hver dag. Vi husker, hvad vi kan lide, hvad vi ikke kan lide, hvad vi er gode til, og hvad vi vil have mere af i vores liv. Ofte strækker vi os efter ting, som egentlig ikke spiller nogen rolle for os, kun fordi nogle andre har sagt, det var vigtigt. Tænk over, hvad der virkelig betyder noget for dig.

Sådan her gør du: Tænk over, hvad dine unikke styrker er. Hvad er det, du elsker at gøre, uanset om du bliver betalt for det eller ej. Find jobbet, som du ikke kan leve uden.

2. Flyt dine grænser
Når du har identificeret, hvad der er vigtigt for dig, hvad som får dig til at live op, så kan du indstille kompasset og stræbe efter det, du faktisk vil afstedkomme. Lær dine egne grænser at kende og flyt dem.

Sådan her gør du: Tænk på en person, som du bliver inspireret af. Det er sikkert ikke alt i den persons liv, som inspirerer dig, så skriv specifikt det ned, som opmuntrer dig. Gør det hver gang, du møder nogle, som inspirerer dig. Til sidst har du en lille manual for, hvad fremgang betyder for dig.

3. Omgiv dig med de rette mennesker.
Det, vi tror er umuligt, sidder ofte i vores hoved. Hvis nogle viser vejen, og viser at det er muligt, så er der flere, der vil følge.

Sådan her gør du: Omgiv dig med passionerede mennesker. Motivationscoachen Jim Rohn har sagt: ”Du er et gennemsnit af de fem personer, du omgås mest med”. Du behøver ikke ændre dine mål, bare omgiv dig med fantastiske mennesker, som inspirerer og løfter dig, og distancér dig fra dem, som trykker dig ned.

Dit drømmejob kan være tættere på, end du tror.

Læs mere om mulighederne med Forever.Nyhedsbrev Januar 2016

Gå til shoppen – Aloevera Portal Danmark

Naturlig glød med ren bikraft

Sprukken, tør og uelastisk hud. Den kolde årstid er hård ved vores ydre hudbarriere. Men hjælpen er nær. I vores blødgørende og honningduftende Aloe Propolis Creme har vi blandet den fineste Aloe vera med det bedste, bikuben har at tilbyde – propolis. 

Mange af os kæmper med sprukken og grålig hud i vintermånederne. Et tørt indeklima og kulden udenfor gør, at det føles, som om man smører og smører, men ingenting hjælper. Hvad er løsningen? Prøv Aloe Propolis Creme.

Propolis og en base af Aloe vera
Det er ingen tilfældighed, at denne creme er et af vores mest populære produkter. Med sine blødgørende og fugtgivende egenskaber er den fremragende til tør hud. Basen i Aloe Propolis Creme er vores fineste Aloe vera-gelé. Derudover tilføjer vi ingredienser som propolis, kamille og allantoin, der alle har hudplejende egenskaber. Og endelig har vi tilsat A- og E-vitamin, der også plejer din hud.

Alsidig creme, der gavner din hud
Aloe Propolis Creme har en cremet konsistens og absorberes hurtigt af huden. Den kan anvendes over hele kroppen, både på hænder og fødder, samt som dag- og natcreme. Og den er også velegnet til sart hud. Det er med andre ord ingen tilfældighed, at så mange elsker Aloe Propolis Creme.

Brug cremen, som den er, eller bland den med et af vores andre produkter for at opnå den ønskede konsistens og funktion. Med en smule Aloe vera-gelé bliver den mere fugtgivende og lettere for kroppen at absorbere. Sammen med Aloe Lotion får du et plejende tilskud til din daglige behandling af både ansigt og krop. Oplev de fantastiske egenskaber i Aloe Propolis Creme, og giv din hud det bedste, den kan få.

Køb den her

 


 

Forevers lille grønne

At spise grøntsager er godt, men ikke altid så nemt. Med en mættende og grøn smoothie er det nemt at få mange grøntsager på en gang. Hvorfor ikke starte hver morgen med Forevers lille grønne, så skifter du snart mindre gode vaner ud med nye og bedre vaner.

Ingredienser til 2 personer:
100-200 gram friske bladgrøntsager f.eks. spinat, krølsalat, romainesalat eller icebergsalat
To frosne bananer
½ dl Forever Gel Original
(1 portion Forever Fiber)
2 dl vand

Instruktioner:
Hæld bladgrøntsager og frosne bananer i en blender. Tilsæt vand og Forever Gel Original og hvis du vil, at den skal være mere mættende, så hæld også 1 portion Forever Fiber i. Blend godt til konsistensen er cremet og glat.

Servér i store glas.

 


 

Lær at håndtere stress og udnyt fordelene

Jul og nytår er kommet og gået. Alle krav op til helligdagene er afklaret og nu banker den stressede hverdag på døren igen. Men der er forskellige måder at håndtere situationen på, og stress behøver ikke altid være negativt.

Ofte forbinder man stress med noget dårligt, men indimellem kan den have en positiv effekt. Stress kan f.eks. gøre os aktive og kreative. Hos visse indebærer den til og med et vinderinstinkt, som gør dem fremgangsrige i sport og andre udfordringer i livet.

Kortvarig stress kan være positiv
Forskning viser, at vi reagerer forskelligt ved kortvarigt og langvarigt stress. Er du stresset i en kortere periode, så udsondres adrenalin og noradrenalin i kroppen. Det gør dig ekstra vågen og får dig til at tænke og ræsonnere hurtigere. Det er, når stressen ikke aftager, at den kan lede til negative konsekvenser. Vi bliver snarere passive og langsomme end handlingskraftige. Ofte handler det om, at arbejdsbelastningen er for stor, og at man ikke kan påvirke sin situation.

Genkend symptomerne
Det er ikke altid, du opdager, du er stresset. Du er helt enkelt for påvirket til at genkende symptomerne. Men kroppen udsender tydelige signaler, når den føler, at det er for meget. Ignorerer du advarselslamperne, vil den tage ekstra meget fat, for at du skal forstå det. Det er lige præcis i den situation, at man kan støde ind i den berømte mur. Lær at genkende din krops signaler, så du kan stoppe op i tid. En sund livsstil og god kost er vigtige elementer for at reducere stress.

Afkobling er ikke altid passivitet
Håndtér din stress ved at planlægge dine døgn, så de også indeholder afkobling og refleksion, ikke kun arbejde. Hvis du tillader dig selv at fokusere på andet, så bliver du desto mere effektiv, når du arbejder.

At koble af behøver ikke betyde, at man ikke gør noget overhovedet. Tværtimod kan det være mere effektivt at aktiverer helt andre dele af hjernen for at tvinge de trætte dele til at hvile sig, f.eks. ved at træne og være fysisk aktiv.

Fire ting for at få begyndt

 1. Prioritér realistisk, overbook ikke din kalender.
 2. Planlæg kun 60 procent af din tid. I gennemsnit går 40 procent til uforudsete opgaver.
 3. Fokuser på en opgave ad gangen.
 4. Und dig selv at hvile imellem arbejdsopgaverne.Om Forever Livining products

Forever Living Products

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Produkterne bygger på Aloe vera fra virksomhedens egne plantager. Ved at eje hele produktionsprocessen, fra plante til færdigt produkt, kan Forever kontrollere og garantere den højeste kvalitet.
At leve aktivt og at tage hånd om sig selv ligger i tiden, og flere og flere mennesker interesserer sig for naturlige alternativer, som giver dem både kvalitet og resultater. Forever er i dag Skandinaviens største direktehandelsvirksomhed indenfor helse- og hudplejeprodukter baseret på Aloe vera.

Kvalitet og miljø

Da Aloe vera er en sukkulent plante, optager den næring fra den jord, den vokser i. Derfor begynder Forever fra bunden med at dyrke Aloe vera på frugtbare jorder, som giver god vækst. Får og geder står for den naturlige ukrudtsbekæmpelse i forbindelse med de græsser, og de giver 100% naturlig gødning tilbage til plantage. Det er godt for dyrene, for Aloe veraen – og ikke mindst for miljøet.
Vores produkters høje kvalitet bekræftes af de certificeringer og kvalitetsmærkninger, vi er blevet tildelt rundt omkring i verden. Forever var den første virksomhed, som fik det prestigefyldte International Aloe Science Council Approval. Mange produkter er godkendte ifølge Kosher Rating og Islamic Seal, og de fleste af kosttilskuddene er Halalcertifierede. Det skandinaviske kontor er også miljødiplomeret.
Det sociale engagement er vigtigt for Forever. Derfor sørger vi for, at vores medarbejdere har et godt og sikkert arbejdsmiljø. Forever samarbejder desuden aktivt med forskellige hjælpeorganisationer og humanitære projekter.


Tilbage til toppen

Her ligger Forever

Forevers skandinaviske kontor finder du i Villa Korndal i Mölndal, lige syd for Gøteborg. Det er en traditionsrig villa, som blev opført i 1870 for forretningsmanden David Otto Francke. Bygningen kom senere i familien Wallenbergs eje for derefter at blive tjenestebolig for virksomheden Papyrus’ ledere.
I daglig tale kaldes villaen for “Slottet”, et navn som det så sandelig lever op til, ikke mindst den smukke repræsentationsafdelingen med det storslåede møblement, de overdådige krystalkroner og de mesterlige vægmalerier, som er blevet bevaret. Den smukke park tager gartnerne hånd om, og det er her, at virksomheden hvert år holder sin værdsatte sommerfest for forhandlere.


Tilbage til toppen

Om virksomheden

Se filmen som byder nye forhandlere velkommen til virksomheden.


Tilbage til toppen

Arbejd med Forever

Forever arbejder med Team Marketing, et koncept som giver alle den samme mulighed for at starte og drive en lønsom forretning uden de økonomiske risici, som selvstændige virksomheder normalt indebærer. Forhandlerne er selvstændige og arbejder for sig selv, men gennem Forever. Det indebærer, at de får del af trygheden i at have et stærkt varemærke og en veletableret virksomhed i ryggen, og samtidig selv bestemmer over sin virksomhed, sine mål og sin fremgang.
Forhandlerne får støtte og uddannelse både fra sine vejledere og fra Forever. Hvis de vælger at tage skridtet fra kun at arbejde med salg til også at introducere nye forhandlere og coache disse til fremgang, så får de kompensation af virksomheden for dette arbejde.
Der er mange fordele med at have sin egen virksomhed. Muligheden for selv at have kontrol over sit arbejde og sin indkomst er to af dem. Resultat og indkomster relaterer sig direkte til forhandlernes arbejdsindsats: man vælger altså selv, hvad man vil opnå med sin virksomhed. Mange begynder i lille skala for at tjene lidt ekstra penge og kan efterhånden gå over til helt at forsørge sig på sin virksomhed – alt afhængigt af hvilke mål de har.
Direktehandel er altid personlig og foregår aldrig i butik. I stedet for mødes kunde og forhandler i et hjemmemiljø, på arbejdspladsen eller i andre sammenhænge. Den personlige service er en nøglefaktor og i kombination med den høje kvalitet på Forevers produkter, er det nemt at opbygge en tilfreds og loyal kundekreds.

Brownie til dit FIT forløb ?

5-Ingredies Anti-Inflammatorisk Sød kartoffel Brownies med mandel-smør, Kakao, og Ahorn Sirup

Sweet Potato Brownies
Sund FIT Brownie

Bagning er en af de mest elskede hobbyer. Mange ender ofte ud i at bage usunde godbider. I stedet for at kvitte bagningen har jeg kikket efter nogle sundere alternativer og som ikke indeholder ustyrligt dyre ingredienser. Det er ikke altid nemt at finde disse sunde opskrifter, men når jeg støder på nogle jeg bare må prøve så kommer de her og i kan prøve dem ligeså. og hvem ved måske i når at afprøve dem før mig, i så fald skriv lige hav i synes om dem 🙂
Den nyeste Utroligt sunde og den jeg starter med her på bloggen er denne Sød Kartoffel Brownie opskrift, den er blød, Paleo, Vegan, Gluten fri, og lææææker!
Opskriften bruger naturlige sødemidler som er meget bedre for dig en de kunstige. Og hvad gør den ellers så sund?

Søde kartofler:

 • Naturlig sød OG forbedre regulering af blodsukkeret

  • Hvis du prøver at skære ned på sukker forbruget, vil sødheden af de søde kartofler måske snyde dig til at tro de ikke er gode for dig, men søde kartofler regulerer blodsukker hos folk med diabetes-2, selv om de har et tilsyneladende højt GI index.
 • Anti-inflammatoriske fordele

  • Anthocyanin (Der gør den søde kartoffel orange) er fuld af anti-infamatoriske sunfheds fordele. Disse fordele finder man i hjernen og nerve systemer rundt om i kroppen.
 • Vitaminer and Mineraler

  • Søde kartofler er fulde af vitamin A og C (som gør dem fantastiske for dit immunesystem). De indeholder også B6, B1, B2 og B3.
  • Søde kartofler er også fulde af Mangan, kobber, fosfor, Potassium og fibre; alle er med til at holde, dit blod, fordøjelse og hele kroppen sund.

Vidste du:

Ahorn sirup indeholder 54 antioxydanter som hjælper dig med at bekæmpe diabetes og cancer? Utroligt ikke!


Sweet Potato Brownies

Ingredienser

 • 1 kop moste søde kartofler
 • ½ kop blød nøddesmør, af eget valg (Jeg ville vælge mandel eller cachew nøddemør)
 • 2 skefulde Arhon sirup
 • ¼ kop Kakao pulver
 •  En håndfuld groft hakket 70%+ mørk chokolade (valgfri)

Vejledning

 1. Forvarm ovnen til Preheat the oven to 175 grader og smør en lille kageform.
 2. Smelt nøddesmør og Ahorn sirup, på komfuret i en gryde
 3. I en stor skål tilsæt de moste søde kartofler, smeltet nøddesmør og ahornsirup, kakao pulver og bland det hele godt.
 4. Vend den groft hakkede chokolade i Fold in chocolate chips
 5. Hæld det hele i en smurt form og bag i 20 minutter eller indtil den er gennembagt.
 6. Fjern den fra ovnen og lad den køle helt af, inden den opbevares i køleskab eller fryser.

Disse Brownies er best hvis de er kølet helt ned. Opbevar dem på køl eller frys og NYD DEM!

 

Lad mig vide hvad du synes om dem!

Jeg har ikke laver dem endnu, da jeg lige er stør på opskriften, men weekenden er et godt tidspunkt at bage!

FIT hilsen
Claus Sylvest Ishøy

Her finder du din egen FIT pakke
http://online-aloevera.dk

Hvordan har din søde tand det?

Hvad siger du! Er du til frugt eller den usunde version af sukker ?
Forestil dig hvordan det ville være uden den nagende søde tand du har og mange andre har!
FIT C9 og FIT programmet i sin helhed er ikke kun det at blive slank, det er så afgjort også at få kroppen i balance, eksempelvis det at komme af med din sukker trang.

Forever Living FIT C9
Forever Living FIT C9

http://online-aloevera.dk
#aloeveraportaldanmark