Spring til indhold

Om Forever Livining products

  • af

Forever Living Products

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Produkterne bygger på Aloe vera fra virksomhedens egne plantager. Ved at eje hele produktionsprocessen, fra plante til færdigt produkt, kan Forever kontrollere og garantere den højeste kvalitet.
At leve aktivt og at tage hånd om sig selv ligger i tiden, og flere og flere mennesker interesserer sig for naturlige alternativer, som giver dem både kvalitet og resultater. Forever er i dag Skandinaviens største direktehandelsvirksomhed indenfor helse- og hudplejeprodukter baseret på Aloe vera.

Kvalitet og miljø

Da Aloe vera er en sukkulent plante, optager den næring fra den jord, den vokser i. Derfor begynder Forever fra bunden med at dyrke Aloe vera på frugtbare jorder, som giver god vækst. Får og geder står for den naturlige ukrudtsbekæmpelse i forbindelse med de græsser, og de giver 100% naturlig gødning tilbage til plantage. Det er godt for dyrene, for Aloe veraen – og ikke mindst for miljøet.
Vores produkters høje kvalitet bekræftes af de certificeringer og kvalitetsmærkninger, vi er blevet tildelt rundt omkring i verden. Forever var den første virksomhed, som fik det prestigefyldte International Aloe Science Council Approval. Mange produkter er godkendte ifølge Kosher Rating og Islamic Seal, og de fleste af kosttilskuddene er Halalcertifierede. Det skandinaviske kontor er også miljødiplomeret.
Det sociale engagement er vigtigt for Forever. Derfor sørger vi for, at vores medarbejdere har et godt og sikkert arbejdsmiljø. Forever samarbejder desuden aktivt med forskellige hjælpeorganisationer og humanitære projekter.


Tilbage til toppen

Her ligger Forever

Forevers skandinaviske kontor finder du i Villa Korndal i Mölndal, lige syd for Gøteborg. Det er en traditionsrig villa, som blev opført i 1870 for forretningsmanden David Otto Francke. Bygningen kom senere i familien Wallenbergs eje for derefter at blive tjenestebolig for virksomheden Papyrus’ ledere.
I daglig tale kaldes villaen for “Slottet”, et navn som det så sandelig lever op til, ikke mindst den smukke repræsentationsafdelingen med det storslåede møblement, de overdådige krystalkroner og de mesterlige vægmalerier, som er blevet bevaret. Den smukke park tager gartnerne hånd om, og det er her, at virksomheden hvert år holder sin værdsatte sommerfest for forhandlere.


Tilbage til toppen

Om virksomheden

Se filmen som byder nye forhandlere velkommen til virksomheden.


Tilbage til toppen

Arbejd med Forever

Forever arbejder med Team Marketing, et koncept som giver alle den samme mulighed for at starte og drive en lønsom forretning uden de økonomiske risici, som selvstændige virksomheder normalt indebærer. Forhandlerne er selvstændige og arbejder for sig selv, men gennem Forever. Det indebærer, at de får del af trygheden i at have et stærkt varemærke og en veletableret virksomhed i ryggen, og samtidig selv bestemmer over sin virksomhed, sine mål og sin fremgang.
Forhandlerne får støtte og uddannelse både fra sine vejledere og fra Forever. Hvis de vælger at tage skridtet fra kun at arbejde med salg til også at introducere nye forhandlere og coache disse til fremgang, så får de kompensation af virksomheden for dette arbejde.
Der er mange fordele med at have sin egen virksomhed. Muligheden for selv at have kontrol over sit arbejde og sin indkomst er to af dem. Resultat og indkomster relaterer sig direkte til forhandlernes arbejdsindsats: man vælger altså selv, hvad man vil opnå med sin virksomhed. Mange begynder i lille skala for at tjene lidt ekstra penge og kan efterhånden gå over til helt at forsørge sig på sin virksomhed – alt afhængigt af hvilke mål de har.
Direktehandel er altid personlig og foregår aldrig i butik. I stedet for mødes kunde og forhandler i et hjemmemiljø, på arbejdspladsen eller i andre sammenhænge. Den personlige service er en nøglefaktor og i kombination med den høje kvalitet på Forevers produkter, er det nemt at opbygge en tilfreds og loyal kundekreds.

Skriv et svar

Tilbud til dig

Rabat 15%

Modtag vores nyhedsbrev og få dine rabatter