Spring til indhold

Aloe Vera Tips – Tip til lynhurtig nedkøling, efter en dag i solen

Aloe vera planten, har som de fleste ved, været kendt så længe som over 4000 år tilbage. Det er en plante der kan gøre meget godt for os, både indvendig, men også udvendig.

Og her i disse sommerdage bliver huden udsat for en meget hård belastning og her kan Aloe vera planten hjælpe dig.

Har du en plante stående, så skær et blad af og smør den klare gel på det skoldede område og/eller brug den til at opfriske ansigtet.

Aloe vera plantens hårde ydre, den grønne skald, indeholde nogle andre stoffer med andre gode egenskaber, men kan også forårsage kløe, så prøv dig lige frem inden du tager et blad og smøre på hele din krop.

Men ellers er det bare med at bruge Aloe vera.

Aloe vera - Forever Aloe First afkøling af den solbændte hud

Aloe vera Tips

Sommeren er en tid fuld af dejlige, varme dage og lange, hyggelige aftener. Men det er også en periode på året, hvor huden må udholde ekstra hårde belastninger. Bare rolig, der er hjælp at hente.

Aloe First fra Forever Living
Aloe First fra Forever Living

Efter en dag i solen, i den tørre luft på flyveturen eller efter et insektstik. Eller når som helst, du trænger til lidt opfriskende køling. Her er Aloe First din bedste ven. Sprayes direkte på huden, hvor de beroligende ingredienser arbejder og fugter

Sol skoldet

Ekstra køling til huden – Ønsker du noget mere fugt og køling til huden, så kan du bruge ren Aloe vera Gel, påfør et godt lag lige iden du går til køjs. Det er både til kroppen, ansigt og øjenlågene.

Aloe vera Juice
Aloe vera Gelly

Hverdagens helt på badeværelset: Aloe vera på tube

Tør hud, solskoldning eller kløende insektstik? Aloe Vera Gelly virker beroligende, plejende og fugtbevarende. Anvendes på hud, der har behov for det.

 

Til hvem?

Produktet, alle har behov for, før eller senere. Aloe Vera Gelly har rigtig mange anvendelsesmuligheder og bør derfor være at finde på ethvert badeværelse.

Skriv et svar

Tilbud til dig

Rabat 10%

Modtag vores nyhedsbrev og få dine rabatter